Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Nyt se on varmaa! – Suomalainen NHL-tähti palaa kaukaloon Tampereella

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo
AOP

NHL:n Global Series jatkuu lauantaina Tampereella, kun kello 20.00 käynnistyvässä ottelussa Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa toistamiseen. Perjantain ottelusta ei tunnetta ja maaleja jäänyt puuttumaan, kun joukkueet takoivat yhdeksän kertaa ottelussa laatan pussiin. Lauantain ottelusta voidaan odottaa pelillisesti parempaa, vaikka perjantainakin pelattu ottelu oli varsin tasokas Euroopassa pelattavaksi otteluksi.

Perjantaina ison tappion Colorado Avalanchelle kärsinyt Columbus Blue Jackets lähtee hakemaan tasoittavaa voittoa lauantaina Tampereen Nokia Areenassa. Blue Jackets taipui perjantain ottelussa 6-3 -lukemin, vaikka nousi tappioasemasta 3-3 -tasatulokseen. Mikko Rantanen iski perjantain otteluun tehot 3+1 ja Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine painoi tehot 1+1 taululle.

Lauantain otteluun Blue Jackets tekee odotetun kokoonpanomuutoksen, kun suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo aloittaa tolppien välissä. Korpisalo on ollut viime talvesta asti pois peleistä lonkkaleikkauksen takia. Viime kausi oli suomalaiselle heikko pitkälti vammojen takia.

Suomalainen teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen kesällä Blue Jacketsin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,3 miljoonaa dollaria. GM Jarmo Kekäläinen halusi antaa loukkaantuneelle maalivahdilleen vielä uuden mahdollisuuden, vaikka organisaatiossa on kaksi pätevää maalivahtia jo muutenkin Elvis Merzlikinsin ja Daniil Tarasovin muodossa.

Korpisalo on uransa kaikki kaudet NHL:ssä pelannut Blue Jacketsin riveissä. Pelejä seitsemällä kaudella on kertynyt 182 kappaletta ja näistä voittoon on päättynyt 76.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL