Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti hattutempusta – ”Se tuntui hiton hyvältä!”

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho palkittiin ottelun ykköstähtenä.
AOP

Carolina Hurricanes otti jo kauden kahdeksannen voittonsa, kun joukkue kaatoi lauantain vastaisen yön ottelussa Buffalo Sabresin. Voitto oli Hurricanesille jo neljäs putkeen ja kaikki voitot ovat tulleet tappioaseman takaa. Voittoputken aikana Hurricanesin paremmuuden on saanut kokea Sabresin lisäksi Philadelphia Flyers, Tampa Bay Lightning ja Washington Capitals. Hurricanes jatkaa kauttaan maanantain vastaisena yönä Toronto Maple Leafsia vastaan kotiyleisön edessä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on ajautunut melkoiseen iskuun. Joukkue on tällä hetkellä hienossa lennossa ja kaksi edellistä voittoa osoittaa melkoista myrskyvaroitusta muille NHL-joukkueille. Toissa kierroksella joukkue pyyhki Tampa Bay Lightningilla jäätä miten tahtoi, vaikka voitto ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailussa. Buffalo Sabresia vastaan joukkue takelteli alkuun, mutta marssi vastustamattomasti voittoon.

Sebastian Aho nosti ottelussa kauden pistesaldonsa jo 15’sta 11 pelissä. Aho on tehnyt alkukauteen seitsemän maalia ja antanut kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. Aho takoi Sabresia vastaan tehot 3+1 ja oli lähellä iskeä hatullisen täyteen jo avauserässä, mutta Sabresin kokenut maalivahti Craig Anderson ryösti suomalaisen alivoimalla läpiajosta.

– En aio valehdella sinulle, hattutempun tekeminen tuntui hiton hyvältä. Meidän kenttä oli tänään todella hyvä ja se auttoi myös minua, kommentoi Aho.

Aho on urallaan tehnyt nyt viisi hattutemppua NHL:ssä ja iskenyt seitsemän kertaa urallaan vähintään neljän pistettä otteluun. Suomalaisella on Hurricanesin seurahistorian neljänneksi eniten hattutemppuja. Eniten on Stanley Cupia seuran riveissä juhlineella Eric Staalilla. Staal teki pitkän Hurricanes-uransa aikana yhteensä 13 hattutemppua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL