Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kuumimmalle seuralle karmaiseva takaisku! – Tähtihyökkääjä joutuu leikkaukseen

New Jersey Devilsin tähtihyökkääjä Ondrej Palat.
AOP

Kahdella tappiolla runkosarjan NHL:ssä aloittanut New Jersey Devils on kääntynyt hurjaan vireeseen viime viikkoina. Joukkue sai kuitenkin ikävän takaiskun marraskuun ensimmäisenä päivänä, kun joukkueen huipputärkeä hyökkääjä joutui leikkaukseen, mikä pitää hänet pitkään sivussa peleistä.

GM Tom Fitzgeraldin johtama New Jersey Devils on aloittanut NHL-kauden vahvasti. Lindy Ruffin valmentama joukkue aloitti nihkeästi kauden, mutta on sittemmin ollut loistavassa pelivireessä. Edellisestä seitsemästä pelistä joukkue on voittanut kuusi ja ainut joukkueen tappio on tullut vieraspelistä Washington Capitalsia vastaan. Kolmessa edellisessä ottelussa Devils on päästänyt yhteensä kolme maalia ja tehnyt hurjasti 14 osumaa. Viime pelissä joukkue murskasi Columbus Blue Jacketsin kotonaan 7-1 -lukemin.

Tiistaina joukkue sai kuitenkin karmaisevia uutisia, kun joukkueeseen kesällä viiden vuoden sopimuksella saapunut tshekkilaituri Ondrej Palat joutui leikkaukseen. Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightningin paidasta joutuu nivusleikkaukseen eikä pelaajan paluuaikataulua voida vielä määrittää.

31-vuotias vasemmalta laukova Palat on Lightningin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. 180 senttiä pitkä hyökkääjä on iskenyt NHL-uransa aikana 634 otteluun hurjat 426 tehopistettä. Ura Devilsissä on lähtenyt suhteellisen vaisusti liikkeelle, sillä kuuteen peliin kerkesi syntymään vain kolme maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL