Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

HIFK arvokkaaseen voittoon sekoilusta huolimatta – ”Ketsuppipullo taisi aueta”

HIFK:n tähtihyökkääjä Julius Nättinen.
AOP

Todella vaikeasti kauden avannut Helsingin IFK otti arvokkaan kotivoiton tiistain Liiga-kierroksella. Joukkue onnistui kairaamaan kotivoiton Jukka Rautakorven valmentamasta JYP Jyväskylästä, vaikka oli jo pahasti alakynnessä. Voitolla IFK paransi asemiaan taistelussa Liigan pudotuspelipaikoista.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK otti äärimmäisen tärkeät kolme pistettä kotiyleisönsä edessä JYP Jyväskylästä. HIFK kaatoi JYP:n kahdella päätöserän maalilla 4-2 -lukemin. JYP nousi päätöserässä tasoihin ja hallitsi todella vahvasti ottelua, mutta kotijoukkue onnistui kuitenkin tekemään tärkeän 3-2 -maalin ja matkaamaan voittoon saakka.

HIFK nousi kolmen pisteen ansiosta 21 pisteeseen ja sarjataulukossa sijalle 12. HIFK:lla on matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan yhdeksän pistettä. Sijoilla 3-7 olevat joukkueet ovat vain kahden pisteen sisällä toisistaan, joten kotietukin on vielä täysin helsinkiläisten saavutettavissa.

Ottelussa kotijoukkueen maaleista vastasivat Julius Nättinen, Sebastian Dyk ja Juha Jääskä kahdesti. JYP:n maalit ottelussa menivät Joakim Kemellin ja Juuso Puustisen nimiin. Nättinen ja Jääskä iskivät ottelussa kolme tehopistettä mieheen. Otto Salin ja Otto Paajanen saalistivat myös kaksi syöttöpistettä. Niilo Halonen torjui kotivoiton 16 torjunnalla ja Eetu Laurikainen otti vieraiden maalilla 21 koppia.

Täksi kaudeksi HIFK:n sopimuksen tehnyt Nättinen oli helpottunut, kun maali ja kaksi syöttöpistettä syntyivät tiistain otteluun. Nättinen uskoo, että jatkossa pelaaminen on helpompaa.

– Heinzin ketsuppipullo taisi aueta. Elintärkeä voitto meille. Omasta päästä on kiinni se, miten maalittomuus vaikuttaa. Varmasti helpottaa koko joukkuetta nämä voitot. Kaksi voittoa helpottaa tekemistä ja sitä ennen viisi peliä tuli tietysti tukkaan. Paljon on töitä vielä tehtävänä. Etenkin johtoasemassa pitää pystyä jatkossa pelaamaan paremmin, hyökkääjä päätti C Moren haastattelussa.

HIFK pelaa seuraavan ottelun TPS:ää vastaan vieraissa perjantaina. JYP saa samaisena päivänä kotiinsa vastaan Tampereen Ilveksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL