Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jesse Puljujärvi venytti maaliverkkoa! – Tähtihyökkääjälle hieno merkkipaalu Edmontonin voitossa

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kolmen ottelun kierros. Vähämaalisella kierroksella Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers haki maukkaan voiton St. Louis Bluesin vieraista. Puljujärvi onnistui ottelussa maalinteossa, kun joukkue nappasi toisen voiton putkeen.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers otti hienon revanssin Craig Beruben valmentamasta St. Louis Bluesista. Oilers kaatoi Bluesin vieraskaukalossa tylyin 3-1 -lukemin ja tasasi runkosarjan keskinäisten pelien voitot yhteen. Viime viikolla Blues kävi Edmontonissa nollaamassa Oilersin.

Tässä ottelussa Blues oli kotiyleisönsä edessä kuskinpaikalla, mutta 37 torjuntaa ottanut Stuart Skinner piti vierasjoukkueen pelissä mukana. Vierailta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jesse Puljujärvi, Zach Hyman ja uransa 200. osuman NHL:ssä iskenyt Ryan Nugent-Hopkins. Edellisessä ottelussa pisteittä jäänyt Connor McDavid saalisti syöttöpisteen ottelun voittomaaliin kolmannen erän puolivälissä. Hyman saalisti pelissä kaksi pistettä 1+1 tehoin. Suomalaishyökkääjälle maali oli kauden ensimmäinen.

– Rehellisesti sanottuna en tiennyt, että se oli 200. maalini NHL:ssä. Tämä ottelu oli todellinen ja kova taistelu. Meidän täytyy olla iloisia voitosta. Meillä oli pieniä nukahduksia pelin sisällä, mutta Skinner otti isoja koppeja, kun tarvitsimme häntä ja pakit tekivät isoja pelejä, kommentoi kanadalaishyökkääjä ottelun jälkeen.

Bluesin maalilla Jordan Binnington pelasi jälleen erinomaisen ottelun ja otti 25 torjuntaa, mutta ne eivät auttaneet kotijoukkuetta pisteille. Bluesin ainokaisen ottelussa teki ylivoimalla toisessa erässä kapteeni Ryan O’Reilly.

– Pelasimme tosi hyvän pelin, ikävä kyllä emme vain voittaneet. Me haluamme voittoja, fanit toivovat niitä ja meidän tulee nyt vain olla rauhassa ja rakentaa yhdessä tätä juttua, kommentoi Binnington ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL