Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläinen teki kovan siirron! – Huippulupaava pelaaja mukaan Columbukseen

David Jiricek varattiin Columbus Blue Jacketsiin.
AOP

NHL:ssä kauden kolmella voitolla kahdeksasta pelistä aloittanut Columbus Blue Jackets teki mielenkiintoisen siirron. Joukkueen kärkipuolustajiin lukeutuva ruotsalaispelaaja loukkaantui ja tämä avaa loistavan mahdollisuuden huippulupaavalle pelaajalle, joka nostettiin AHL:stä NHL:n puolelle.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on tehnyt kovan ratkaisun. Kekäläinen kutsui AHL-joukkue Cleveland Monstersista tshekkipuolustaja David Jiricekin NHL:n puolelle. Syynä tähän on puhtaasti se, että joukkueen huippupuolustaja Adam Boqvist loukkaantui. Ruotsalaispuolustajan jalassa on murtuma ja tämän takia puolustaja missaa seuraavat kuusi viikkoa joukkueen toiminnasta.

22-vuotias oikealta laukova Boqvist saapui Blue Jacketsiin osana pelaajakauppaa Chicago Blackhawksista, johon Seth Jones siirtyi 1,5 vuotta sitten. Falunista kotoisin oleva ruotsalainen on Blackhawksin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan ruotsalainen on tehnyt NHL:ssä 132 otteluun yhteensä 51 tehopistettä. Teholukema on 22 maalia pakkasen puolella.

Jiricek on oikealta laukova tshekkipuolustaja, joka on 191 senttiä pitkä ja painaa 86 kiloa. Vuonna 2003 Klatovyn kaupungissa syntynyt puolustaja on Blue Jacketsin ykköskierroksen varaus kesän NHL:n varaustilaisuudesta. Blue Jackets poimi puolustajan kuudentena. AHL:ssä taitava tshekkipuolustaja on Monstersin riveissä tehnyt neljä pistettä viiteen peliin.

Blue Jackets kohtaa seuraavassa ottelussa lauantain vastaisena yönä Boston Bruinsin kotikaukalossaan. Bruins on voittanut tähän mennessä kuusi peliä seitsemästä ja kohtaa ennen Blue Jacketsia vastaan pelattavaa ottelua Detroit Red Wingsin kotonaan perjantain vastaisena yönä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL