Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussille karmeita uutisia! – Ykkösmaalivahti loukkaantui

Chicago Blackhawksin tshekkimaalivahti Petr Mrazek.
AOP

NHL:ssä kauden neljästä ensimmäisestä pelistä kaksi edellistä voittanut Chicago Blackhawks koki pahan menetyksen. Joukkueen ykkösmaalivahti loukkaantui edellisessä ottelussa ja on nyt asetettu loukkaantuneiden pelaajien listalle. Maalivahdin toipumisaika on vielä hämäränpeitossa. Blackhawks pelaa sunnuntaina Suomen aikaa kauden toisen kotipelinsä.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta näitä on seurannut kaksi voittoa. Edellisessä ottelussa joukkue kaatoi kotiavauksessaan Detroit Red Wingsin hienosti 4-3 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Blackhawks osoitti ottelussa luonnetta noustuaan 3-1 -tappioasemasta voittoon.

Red Wingsiä vastaan pelatussa ottelussa joukkue joutui vaihtamaan maalivahtia toisen erän jälkeen, kun maalilla aloittanut Petr Mrazek loukkaantui. Päätöserän joukkueen maalilla pelasi kanadalaismaalivahti Alex Stalock, joka hankittiin joukkueeseen kakkosmaalivahdiksi. Mrazekin vammaksi varmistui sunnuntaina nivusvamma ja organisaatio ilmoitti, että tshekkimaalivahti on pistetty loukkaantuneiden pelaajien listalle. Kun pelaaja laitetaan IR-listalle, niin hän joutuu olemaan ainakin viikon sivussa peleistä.

31 vuotta helmikuussa täyttävä tshekkimaalivahti on Red Wingsin viidennen kierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan maalivahti on pelannut NHL:ssä 298 ottelua ja torjunut näissä 141 voittoa. Blackhawksin ja Red Wingsin lisäksi maalivahti on pelannut Philadelphia Flyersin, Carolina Hurricanesin ja Toronto Maple Leafsin riveissä.

Sunnuntaina Blackhawks jatkaa kauttaan kello 21.00 alkavassa ottelussa Seattle Krakenia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL