Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähden tehoilta ei aivan riittänyt – Silmitön tykki päätti ottelun!

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen iskee maalin Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyckille.
AOP

Torstain vastaisen yön NHL-kierroksella Winnipeg Jets juhli kauden toista voittoaan. Jets kaatoi vierasottelussa hallitsevan Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen jatkoajan jälkeen kanadalaispuolustajan iskemällä osumalla. Jetsille voitto oli kauden toinen.

Ilman koronaa sairastavaa päävalmentaja Rick Bownessia pelaava Winnipeg Jets otti merkittävän voiton kauden kolmannesta ottelustaan. Jets kaatoi vieraissa Colorado Avalanchen 4-3 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Jets johti ottelua toisessa erässä jo 3-1 -lukemin, mutta Avalanche kampesi tiensä tasoihin.

Jetsin sankari ottelussa oli kanadalaispuolustaja Neal Pionk, joka iski kaksi maalia. Pionk vei avauserässä Mason Appletonin esityöstä Jetsin 2-0 -johtoon ja iski jatkoajalla vastahyökkäyksestä voittomaalin. Kanadalaisen iskemä voittomaali oli upea lyöntilaukaus siniviivan jälkeen takakulmaan ohi Alexandar Georgievin. Kahdesta muusta maalista vastasivat Cole Perfetti ja Sam Gagner.

– Se oli hirmuinen pommi, kehui apuvalmentaja Scott Arniel Pionkin iskemää voittomaalia.

Avalanchelta suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen oli hurjassa vireessä. Rantanen iski kaksi maalia ja syötti ylivoimalla toisen erän lopulla Valeri Nichushkinin iskemän tasoitusmaalin. Nousiaisista lähtöisin oleva Stanley Cup -voittaja on iskenyt tällä kaudella kolme maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Ottelun suomalaisista Avalanchen Artturi Lehkonen ei saalistanut tehopisteitä, mutta pelasi ottelussa reilut 19 minuuttia. Jetsin Saku Mäenalanen sai peliaikaa vajaat 14 minuuttia Jetsin kolmoskentässä. Maalivahdeista Georgiev otti kotijoukkueen maalilla 24 torjuntaa Connor Hellebuyck venyi 30 kertaa kiekon tielle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL