Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkoville hurja rajapyykki! – Florida juhlisti sitä voitolla

Florida Panthers toiselle kierrokselle Aleksander Barkovin johdolla.
AOP

Florida Panthers otti kauden ensimmäisessä kotipelissään heti voiton, kun joukkue kaatoi kolmella voitolla kauden aloittaneen Philadelphia Flyersin. Voitto oli Panthersille kauden kolmas neljään peliin, joten joukkueet jatkavat tasapisteistä eteenpäin. Panthersin kotiavauksessa joukkueen suomalaiskapteeni Aleksander Barkov saavutti hienon merkkipaalun.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers otti komean kotivoiton Philadelphia Flyersista 4-3 -lukemin. Panthers aiheutti John Tortorellan valmentamalle Flyersille kauden ensimmäisen tappion.

Ottelussa Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkoville tuli 600 NHL:n runkosarjaottelua täyteen. Kahden syöttöpisteen myötä Barkov nosti uransa pistesaaliin 557 pisteeseen. 600 otteluun hyökkääjä on tehnyt 220 maalia ja syöttänyt 337 osumaa.

Itse ottelussa Panthers sai vahvan alun, kun Carter Verhaeghe iski kaksi maalia avauserään. Verhaeghe onnistui kahdesti kotiavauksessa maalinteossa myös viime kaudella Pittsburgh Penguinsia vastaan. Seuraavia kotijoukkueen maaleja saatiin odottaa päätöserään, kun Rudolfs Balcers ja Josh Mahura nostivat Panthersin 2-2 -tasatilanteesta 4-2 -johtoon. Matthew Tkachuk syötti ottelussa kaksi maalia ja on iskenyt jokaisessa ottelussa Panthersin paidassa tehoja.

Flyersin maaleista ottelussa vastasivat Nick Seeler, James van Riemsdyk ja kaksi sekuntia ennen päätössummeria osunut Travis Konecny. Seelerille maali oli NHL-uran neljäs ja siihen tähtisentteri Kevin Hayes sai syöttöpisteen, joka oli yhdysvaltalaisen NHL-uran 200. syöttöpiste.

Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla voiton 31 torjunnalla. Ruotsalaismaalivahti Felix Sandström otti myös 31 koppia toisessa päässä.

– Me tulimme otteluun hieman hitaalla jalalla, mutta paransimme pelin edetessä. Sandström piti meitä pelissä hienosti mukana, mutta minua hieman ärsyttää 3-2 -maali päätöserässä, kun se tuli kahdella kahta vastaan hyökkäyksestä ja hieman oudosta kulmasta, kommentoi Tortorella joukkueensa esitystä ottelun jälkeen.

Flyers on ollut jokaisessa tämän kauden ottelussa tappiolla vähintään kahdella maalilla, mutta tällä kertaa joukkue ei noussut voittoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL