Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Liigaan jättihankinnat – Mestarisuosikki vahvisti merkittävästi rivejään

ISLANDERS Michael Dal Colle
AOP

Liigassa alkukauden seitsemättä sijaa hallussaan pitävä Turun Palloseura on hankkinut lisää vahvistusta hyökkäykseen. TPS on tehnyt kahden hyökkääjän kanssa sopimuksen. Toinen pelaaja saapuu Turkuun Pohjois-Amerikasta ja toinen Ruotsin SHL:stä. TPS:llä on viime kauden jälkeen ollut vaikeuksia hyökkäyspelinsä suhteen, kun sekä Juuso Pärssinen, että Markus Nurmi ovat lähteneet AHL:n.

Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura on tehnyt kaksi merkittävää hankintaa. TPS on hankkinut loppukauden kestävillä sopimuksilla kanadalaishyökkääjä Michael Dal Collen sekä ruotsalaishyökkääjä Martin Johanssonin riveihinsä. Dal Colle siirtyy Turkuun New York Islandersin organisaatiosta ja Johansson Ruotsin suurseura Färjestadt BK:n riveistä.

Richmond Hillin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva Dal Colle on 26-vuotias hyökkääjä, joka on Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi 191 senttisen hyökkääjän koko varaustilaisuuden viidentenä pelaajana. Kanadalainen pääsi yrittämään useammalla kerralla NHL:ssä, mutta ei onnistunut koskaan lyömään läpi. Junioriurallaan Dal Colle juhli OHL-seuransa Oshawa Generalsin kanssa Memorial Cupin voittoa.

34-vuotias Johansson on kotoisin Ruotsin Landskronan kaupungista. 180 senttinen vahva kahdensuunnan laitahyökkääjä on juhlinut kolmesti SHL:n mestaruutta uransa aikana. SHL:n ja SHL:ää edeltäneen Elitserienin aikana Johansson on edustanut Färjestadtin lisäksi Brynäs IF:ää ja Örebrota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL