Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Palaako kestomenestyjä NHL:n pudotuspeleihin? – Tähtihyökkääjän jatkosopimus kesän isoin osuma!

UBS Arena, New York Islanders tuulettaa
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy tällä viikolla ja on aika käydä loput NHL-joukkueiden ennakot läpi ennen pelien käynnistymistä. New York Islanders kärsi viime kaudella todella pahoista loukkaantumisista, mutta tällä kaudella joukkueen odotukset ovat jälleen korkealla. Suurin kysymys joukkueen ympärillä velloo hyökkäyksen ympärillä.

New York Islanders on rakennettu GM Lou Lamoriellon johdolla erittäin kurinalaiseksi joukkueeksi, joka ei liikaa helppoja maaleja päästä. Tämä tulee alkavallakin kaudella jatkumaan, vaikka Barry Trotz ei enää joukkuetta valmennakaan. Uudeksi päävalmentajaksi Lamoriello palkkasi Trotzin apulaisena pitkään toimineen Lane Lambertin. Lambertin johdolla Islandersin uskotaan parantavan hyökkäyspelaamistaan kokonaisuutena.

Lamoriello vietti jälleen rauhallisen kesän. Ainut merkittävä siirto nähtiin NHL:n varaustilaisuudessa, kun joukkue kauppasi ykköskierroksen varausvuoronsa Montreal Canadiensille vaihdossa lupaavaan puolustajaan. Hyökkäyksen osalta merkittävin siirto oli toissa viikolla tapahtunut jatkosopimus, kun kanadalaissentteri Mathew Barzal teki kahdeksan vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Islandersin keskikaista on vahva, mutta maalintekijät puuttuvat. Barzalin taustalla vaikuttavat viime kaudella elämänsä kauden tykittänyt Brock Nelson, Jean-Gabriel Pageau sekä seuraikoni Casey Cizikas.

NHL:n tasapainoisin pakkipari ja paras maalivahtitandemi

Adam Pelech ja Ryan Pulock ovat jo kolmen kauden ajan muodostaneet sarjan vahvimman pakkiparin. Pelech on vahva puolustuspäänluuta, jota vastaan on äärimmäisen vaikea hyökätä. Pulock sen sijaan vastaa enemmän kiekollisesta roolista ollen kuitenkin vahva myös omiin. Näiden herrojen takan Noah Dobson on noussut joukkueen tehokkaimmaksi puolustajaksi ja kesällä joukkueen hankkima Alexander Romanov tuo lisää kilpailua sekä laatua puolustukseen. Robin Salon otteita on mielenkiintoista seurata alkavalla kaudella. Suomalainen nappasi paikan joukkueen kivikovasta alakerrasta.

Islandersin maalilla on turha miettiä kumpaa peluuttaa. Ilya Sorokin ja kokenut Semjon Varlamov on NHL:n laadukkain maalivahtikaksikko eikä tarvitse enempää keskustella. Varlamovin sopimus loppuu tähän kauteen ja Sorokinilla on sopimusta jäljellä vielä kahden kauden ajan. Vaikka Islanders oli normaalia heikompi viime kaudella, niin 27-vuotiaan Sorokinin voittotilasto näytti lukemaa 26 ja torjuntaprosentti oli hurja 92,5. Venäläistähti torjui lisäksi seitsemän nollapeliä.

Islandersin syvyyskartta

Anders Lee – Mathew Barzal – Kyle Palmieri
Anthony Beauvillier – Brock Nelson – Josh Bailey
Zach Parise – Jean-Gabriel Pageau – Oliver Wahlstrom
Matt Martin – Casey Cizikas – Cal Clutterbuck
Ross Johnston – Kieffer Bellows

Adam Pelech – Ryan Pulock
Alexander Romanov – Noah Dobson
Robin Salo – Scott Mayfield

Ilya Sorokin
Semjon Varlamov

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL