Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti NHL-joukkueensa ykköskentässä! – Luvassa läpimurtokausi?

Kaapo Kakko Rangers.
AOP

NHL:ssä viime kaudella kahden voiton päähän Stanley Cup -finaaleista edennyt New York Rangers valmistautuu kuumeisesti alkavaan NHL-kauteen. Runkosarja Rangersin ja 29 muunkin NHL-joukkueen osalta käynnistyy tällä viikolla. Rangers aloittaa kautensa kotiottelulla keskiviikon vastaisena yönä Tampa Bay Lightningia vastaan, jota vastaan joukkue taipui viime kesänä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa.

GM Chris Druryn johtama New York Rangers lähtee yhtenä NHL:n mestarisuosikeista tulevaan kauteen. Gerard Gallantin valmentama joukkue pelasi viime kaudella nousujohteisen kauden, joka päättyi lopulta NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa. Rangers johti ottelusarjaa Tampa Bay Lightningia vastaan jo voitoin 2-0, mutta ei onnistunut kaksi edellistä Stanley Cupia voittanutta joukkuetta lyömään laulukuoroon.

Rangers pääsee aloittamaan kauden nimenomaan Lightningia vastaan. Odotettavaa on, että halu voittaa heti kauden ensimmäinen peli kotiyleisön edessä on kova. NHL:n harjoitusleireillä Rangers on pelannut kuusi ottelua, mutta on onnistunut voittamaan vain kaksi peliä. Voitot ovat tulleet paikallisvastustajia vastaan.

Maanantain harjoituksissa Rangersin kentällisistä saatiin oiva kuva. Harjoitusleirillä kaksi maalia Boston Bruinsia vastan harjoituspelissä iskenyt Kaapo Kakko on ottanut paikan joukkueen ykköskentästä. Ykköskentän keskellä pelaa Mika Zibanejad ja toisessa laidassa Chris Kreider, jolla on alla tykkikausi. Mikäli Kakko ottaa paikan ykköskentästä, niin suomalaisella on loistava mahdollisuus paukuttaa kovat tehot tällä kaudella.

Kolmella kaudella NHL:ssä Kakko on pelannut 157 ottelua ja tehnyt yhteensä 58 tehopistettä. Mikäli Kakko tällä kaudella onnistuu, niin uran pistesaldon tuplaaminen on täysin mahdollista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL