Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaisseuralle huonoja uutisia – Suomalaistähti vielä tovin sivussa

Joel Edmundson ja Carey Price samassa kuvassa.
AOP

Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa NHL-kautensa aloittava Montreal Canadiens sai maanantaina niin hyviä kuin huonojakin uutisia. Joukkueen kokoonpano alkaa vihdoin selvitä kohti kauden avausta, mutta ensimmäisestä pelistä ainakin kaksi tärkeää pelaajaa on pois. Vaikka kaksi tärkeää pelaajaa puuttuu, niin silti joukkue lähtee loukkaantumisten suhteen hyvästä tilanteesta kauteen.

GM Kent Hughesin kokoama ja Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens sai sekä hyviä, että huonoja uutisia. Joukkueen suomalaishyökkääjä Joel Armia ei pysty pelaamaan seuraavaan viikkoon, joten porilaislähtöinen hyökkääjä missaa Toronto Maple Leafsia vastaan pelattavan kauden avauksen. Lisäksi puolustajista Joel Edmundsonin paluuaikataulu on vielä kysymysmerkin takana, mutta kesällä hankittu Michael Mathesonin tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Hyviä uutisia joukkueen ympärillä on se, että joukkueen ykkös- ja kolmossentterit palaavat harjoituksiin maanantaina normaalisti. Nick Suzuki ja Christian Dvorak ovat toipuneet pelikuntoon, ja harjoittelevat kuten kuuluukin. Lisäksi pienistä vaivoista kärsinyt laitahyökkääjä Mike Hoffman on täydessä pelikunnossa ja osallistuu maanantain harjoituksiin.

Maanantaina selviää myös lopulta se, että pitääkö NHL:n ensimmäisenä tänä kesänä varattu slovakialaishyökkääjä Juraj Slafkovsky pelipaikkansa, vai siirretäänkö nuori hyökkääjä AHL:n Laval Rocketin puolelle kehittymään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL