Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue teki rajun ratkaisun! – Huippupuolustaja tarjolla ilmaiseksi

Boston Bruinsin Mike Reilly on NHL:n waivers-listalla.
AOP

NHL:ssä jysähti isoja uutisia tiskiin, kun Boston Bruins tiedotti siirtäneensä NHL:n harjoitusleireiltä kokeneita huippupelaajia kohti AHL:ää. Tämä pitää sisällään kolme erinomaista pelaajaa joista ainakin kahden pelaajan luulisi kiinnostavan muita joukkueita. Palkkatila on tietyllä tavalla aina haaste, mutta hyviä pelaajia ei ole koskaan liikaa.

Boston Bruins säväytti sunnuntaina tiedottamalla, että puolustaja Mike Reilly sekä kokeneet hyökkääjät Nick Foligno ja Chris Wagner ovat NHL:n siirtolistalla. Reilly, Foligno ja Wagner ovat siis kuuluisalla ”waivers-listalla”, josta kaikki NHL-joukkueet voivat poimia pelaajat riveihinsä. Mikäli mikään joukkue ei poimi, niin pelaajat päätyvät AHL:n Providence Bruinsin riveihin.

Pelaajista ehdoton ykkösnimi on puolustaja Reilly. Yhdysvaltalainen kantaa tällä hetkellä sopimusta, jota on alkava ja vielä seuraavakin kausi voimassa. Reillyn palkka on kolme miljoonaa dollaria kaudesta. 29-vuotias vasemmalta laukova puolustaja on osoittanut olevansa hyvä kakkos-kolmosparin puolustaja, mutta NHL:ssä ei ole ikinä mennyt kuitenkaan 30 pisteen rajapyykki rikki. Kaudella 2020-21 Reilly teki 55 otteluun yhteensä sekä Ottawa Senatorsin, että Bruinsin paidassa 27 tehopistettä. Viime kaudella 70 otteluun syntyi tehot 4+13. Urallaan NHL:ssä Reilly on pelannut 329 ottelua ja tehnyt näissä 97 pistettä.

Hyökkääjistä yhdysvaltalaisella Folignolla on tämä kausi sopimusta jäljellä ja palkka on 3,8 miljoonaa dollaria. Entinen ykköskierroksen varaus teki viime kaudella 64 peliin Bruinsissa 13 tehopistettä. Parhaimmillaan Foligno on iskenyt Columbus Blue Jacketsin paidassa 73 tehopistettä kaudella 2014-15.

31-vuotias Wagner kiinnostaa NHL-joukkueita varmasti Reillyn tavoin. Oikealta laukova voimahyökkääjä kantaa tällä hetkellä 1,35 miljoonan dollarin sopimusta, joka päättyy tähän kauteen. Wagner on osoittanut pitkällä urallaan olevansa vahva kolmos-neloskentän pelaaja. Viime kaudella pelejä NHL:n runkosarjassa kertyi yksi, mutta pudotuspelejä kolme. AHL:ssä syntyi 62 otteluun 27 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL