Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaispuolustajalle hurja jatkosopimus – NHL-joukkue naimisissa kokeneiden pelaajien kanssa pitkään

Calgary Flamesin MacKenzie Weegar.
AOP

NHL:ssä viime kaudella toiseksi eniten NHL:n läntisessä konferenssissa kerännyt Calgary Flames on tehnyt mielenkiintoisen jatkosopimuksen. Flames on tehnyt pitkän jatkosopimuksen kesällä hankkimansa puolustajan kanssa, joka tuli osana isoa pelaajakauppaa. Tämän sopimuksen ansiosta Flamesissa on useampi kokenut pelaaja kiinni pitkissä jatkosopimuksissa.

Calgary Flamesin GM Brad Treliving tiputti ison sopimuksen ulos perjantaina, kun joukkue teki kanadalaispuolustajan kanssa jatkosopimuksen. Treliving teki kahdeksan vuoden mittaisen ja yhteensä 50 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen MacKenzie Weegarin kanssa. Weegar saapui Flamesin riveihin Florida Panthersista yhdessä Jonathan Huberdeaun kanssa kaupassa, jossa Matthew Tkachuk siirtyi toiseen suuntaan.

Nepeanin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva kanadalaispuolustaja on Panthersin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Oikealta laukova 28-vuotias Weegar on 183 senttiä pitkä ja painaa 91 kiloa. Puolustaja tienaa tulevalla sopimuksellaan keskimäärin 6,25 miljoonaa dollaria kaudesta ja ensimmäinen neljän kauden ajan puolustajalle maksetaan yhteensä kahdeksan miljoonaa dollaria allekirjoitusbonuksia. Lisäksi sopimuksessa on täysi kaupan estävä pykälä neljän ensimmäisen kauden ajan.

Weegar on urallaan pelannut NHL:ssä 306 ottelua ja iskenyt näissä 121 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan eli viime kaudella Weegarille kertyi 80 runkosarjaotteluun 44 tehopistettä. Toissa kaudella kanadalainen pelasi lyhennetyllä kaudella 54 peliä ja teki 36 tehopistettä.

Kesällä tapahtuneen pelaajakaupan jokainen merkittävä pelaaja on tehnyt sittemmin kahdeksan vuotisen jatkosopimuksen uuden organisaation kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL