Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Juuse Saros torjuu Nashvillen NHL:n pudotuspeleihin? – Kausi käyntiin Tshekeistä

Ryan Johansen ja Matt Duchene ovat olleet pettymyksiä Predatorsille.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Nashville Predators selvitti viime kaudella tiensä NHL:n pudotuspeleihin, mutta ei onnistunut voittamaan yhtään ottelua. Tälle kaudelle joukkue on hieman vahvistanut ja odotettavissa on, että Predators on todella vaarallinen.

GM David Poile teki Nashville Predatorsissa hyvää työtä kesällä. Päävalmentaja John Hynesilla on jälleen vahvempi joukkue käytettävissä, kun uusi kausi alkaa. Joukkueen puolustus on vahvistunut ja samalla organisaation tärkeitä pelaajia on saatu kiinnitettyä jatkosopimuksiin. Odotettavissa on, että Hynesin valmentama miehistö taistelee tosissaan pudotuspelipaikoista ja paikasta jopa kahdeksan parhaan NHL-joukkueen joukkoon

Hyökkäyksessä Predators sai joukkueensa parhaan maalintekijän eli ruotsalaisvelho Filip Forsbergin kiinnitettyä kahdeksan vuoden jatkosopimukseen. Tämä oli tärkein yksittäinen siirto menneeltä kesältä. Toinen hyvä hankinta oli sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiterin saaminen hyökkäykseen vapailta markkinoilta. Tämä tarkoittaa sitä, että Predatorsin hyökkäyksen kaksi kärkikenttää on selvästi enemmän tulosvastuussa, kun kaksi alakenttää, jotka saavat keskittyä ryskäämiseen. Mikael Granlundilta odotetaan jälleen vahvaa kautta ja Eeli Tolvaselta lopullista läpimurtoa NHL:n myös tulosten valossa.

Juuse Saros sai kirittäjän, riittääkö Roman Josilla tällä kaudella Norrisiin?

Roman Josi pelasi viime kauden huikealla tasolla Predatorsin puolustuksessa ja iski lähes sata pistettä. Se ei kuitenkaan riittänyt parhaalle puolustajalle jaettavaan Norris Trophyn voittoon. Predatorsin puolustus on kokonaisuutena vahvistunut, kun vasemmalle puolelle on hankittu Ryan McDonagh ja nuoret oikealta laukovat puolustajat ovat jälleen vuoden kokeneempia.

Juuse Saros tulee tälläkin kaudella saamaan paljon vastuuta Predatorsin maalilla, mutta suomalaiselle on hankittu uusi kirittäjä. Kirittäjäksi saapui Chicago Blackhawksista vapaana pelaajana Kevin Lankinen, jonka edellinen kausi meni metsään heikossa Blackhawksissa. Lankinen saanee runkosarjassa 20-25 peliä vastuuta ja aina parempi mikäli valmennus voisi luottaa enemmän, jotta Saros pääsisi tuoreena pudotuspeleihin.

Predatorsin syvyyskartta

Filip Forsberg – Ryan Johansen – Philip Tomasino
Nino Niederreiter – Matt Duchene – Mikael Granlund
Yakov Trenin – Colton Sissons – Tanner Jeannot
Eeli Tolvanen – Cody Glass – Michael McCarron

Ryan McDonagh – Roman Josi
Mattias Ekholm – Alexandre Carrier
Jeremy Lauzon – Dante Fabbro
Mark Borowiecki

Juuse Saros
Kevin Lankinen

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL