Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n supertähti sai jatkosopimuksen – Tätä se tarkoittaa tulevaisuuden osalta!

Jason Robertson ja Roope Hintz Dallas Stars
AOP

NHL:ssä Dallas Stars teki merkittävän sopimuksen torstaina, kun joukkue sai kiinnitettyä tähtihyökkääjänsä neljän vuoden jatkosopimukseen. Starsin tulevaisuuden kannalta sopimuksissa on tällä hetkellä hyvä tilanne ja ensi kaudeksi tilanne on vieläkin maukkaampi. Tässä jutussa käydään läpi Starsin tulevaisuutta uusien sopimusten kautta.

Dallas Starsin kokenut GM Jim Nill sai tehtyä erinomaisen sopimuksen tulevaisuuden kannalta. Nill teki neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Jason Robertsonin kanssa, jonka palkka kautta kohden on keskimäärin 7,75 miljoonaa dollaria. Stars ja Nill olisivat varmasti halunneet tehdä suoraan kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjän kanssa, mutta se ei ollut ilmeisesti mahdollista liian vähäisen palkkatilan vuoksi.

Ensi kaudeksi Starsilla on hyvä tilanne pelaajasopimusten suhteen. Joukkueen kaksi maalivahtia ovat sopimuksissa edullisesti kiinni, kun Jake Oettinger ja Scott Wedgewood pelaavat ensi kaudella yhteensä viiden miljoonan dollarin palkalla. Tämän kauden jälkeen kokeneen venäläismaalivahti Anton Khudobinin sopimus päättyy.

Puolustuksesta kaikki merkittävät pelaajat ovat kiinni sopimuksessa myös ensi kauden osalta ja ne syövät palkkakatosta vain 23 miljoonaa dollaria.

Hyökkääjissä onkin sitten ongelmia. Tällä hetkellä tämän kauden sopimuspelaajista viisi hyökkääjää ovat kiinni ensi kaudeksi. Vastikään sopimuksen saanut Robertson, kapteeni Jamie Benn, Tyler Seguin, kesällä hankittu Mason Marchment ja Radek Faksa. Ensi kesälle rajoitettuja vapaita agentteja ovat Roope Hintz ja Denis Gurianov. Hintz tulee saamaan varmasti jatkosopimuksen, mutta Gurianovin kohdalla merkitsee erittäin paljon tämän tulevan kauden näytöt.

Starsilla on noin 20 miljoonaa dollaria palkkatilaa ja siihen täytyy saada Hintzin lisäksi muutama edullinen sopimus. Starsin nuorista ja lupaavista pelaajista ensi kaudella NHL:stä odotetaan Mavrik Bourquen sekä Logan Stankovenin ottavan pelipaikan, jotka eivät syö palkkatilasta yhteensä kahta miljoonaa dollaria enempää.

Mikäli Hintz saa edullisen ja pitkän sopimuksen, niin Starsilla on vielä mahdollisuus menestyä kapteeni Bennin ollessa joukkueessa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL