Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n supertähdelle vihdoinkin sopimus – ”Yllättävä ratkaisu”

Dallas Starsin Jason Robertson odottaa vieläkin uutta sopimusta.
AOP

NHL:ssä saatiin Suomen aikaa torstaiaamuun mielenkiintoisia uutisia, kun pitkään sopimusta neuvotelleet osapuolet pääsivät viimeinkin sopuun. Miro Heiskasen, Esa Lindellin, Jani Hakanpään, Roope Hintzin ja Joel Kivirannan tähdittämä Dallas Stars sai tehtyä joukkueen tähtihyökkääjän kanssa jatkosopimuksen. Sopimuksen malli oli kovin yllättävä, mutta nyt sopimus on maalissa ja joukkue voi aloittaa kauden.

Dallas Starsin GM Jim Nill on saanut työnsä tulevan kauden joukkuetta varten tehtyä. Nill sai viimeinenkin neuvottelut laitahyökkääjä Jason Robertsonin kanssa maaliin ja sorvattua yhdysvaltalaiselle neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Robertsonin kausipalkka on keskimäärin 7,75 miljoonaa dollaria ja sopimuksen viimeisen kauden palkka on 9,3 miljoonaa dollaria. Robertsonin sopimuksen päättyessä hyökkääjä on edelleen rajoitettu vapaa agentti ja yksi vuosi sekä 9,3 miljoonaa on minimi perustarjous, mikä hyökkääjälle on annettava.

Sopimuksen suhteen tehtiin sinällään yllättävä ratkaisu, ettei Robertsonille kirjoitettu väkisin kahdeksan vuoden sopimusta, vaan annettiin toistaiseksi halpa siltasopimus, joka tulee nousemaan pilviin neljän vuoden päästä.

Kaudelle 2026-27 jolloin Robertsonin tarvitsee uusi sopimus tehdä on Starsilla vasta Tyler Seguinin ja Miro Heiskasen kanssa sopimukset. Seguinilla on käynnissä tuolloin sopimuksensa viimeinen kausi.

23-vuotias Robertson on Starsin kakkoskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Hyökkääjä on urallaan tehnyt 128 otteluun 125 tehopistettä ja viime kaudella yhdysvaltalainen rikkoi ensimmäistä kertaa 40 maalin rajapyykin. Viime kaudella Robertson teki Starsin ykköskentässä Roope Hintzin ja Joe Pavelskin kanssa yhteensä 79 tehopistettä 74 otteluun.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL