Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n kulttivalmentaja innostui tappelusta! – ”Olisi ollut mielenvikaista…”

Philadelphia Flyersin puolustaja Ronnie Attard.
AOP

NHL:ssä loukkaantumishuolissa pyörivä Philadelphia Flyers lähetti tukun pelaajia harjoitusleiriltä AHL:n puolelle. Yksi kuuma nimi oli loistavasti leirillä pelanneen yhdysvaltalaisen siirto AHL:n, mutta tämä oli päävalmentajan puolesta perustelua. Samainen herra myös innostui pelaajansa tekemästä eleestä joukkueen eteen niin paljon, että ei lähettänyt tätä AHL:n.

Philadelphia Flyers kohtasi New York Islandersin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:n harjoitusottelussa. Flyers hävisi kamppailun jatkoajan jälkeen 4-3 -lukemin. Flyersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Scott Laughton, Owen Tippett ja Tanner Laczynski.

Keskiviikkona Flyers teki omia ratkaisujaan ja lähetti tukun pelaajia AHL:n puolelle. Tällä kertaa NHL:stä sai poistua joukkueen lupaava yhdysvaltalaispuolustaja Cam York, joka pelasi vahvan harjoitusleirin. Päävalmentaja John Tortorella perusteli Yorkin siirron AHL:n vain parhaana ratkaisuna pelaajan kannalta.

– Muistakaa, että kyseessä on nuori pelaaja. Se ei ole yhtään ikävä asia, että joutuu AHL:n. Tämä on hyvä juttu Yorkille.

Flyersin mukana jatkaa tällä hetkellä kymmenen puolustajaa, joista Ryan Ellis tulee päätymään NHL:n pitkäaikaisesti loukkaantuneiden listalle, eli LTIR:lle. Varmat puolustajat joukkueessa ovat Justin Braun, Ivan Provorov, Travis Sanheim, Rasmus Ristolainen ja Tony DeAngelo. Kahdesta tai kolmesta mahdollisesta paikasta käyvät taistelua Nick Seeler, Yegor Zamula, Kevin Connauton ja Ronnie Attard.

Attard tappeli Islandersia vastaan pelatussa ottelussa Ross Johnstonia vastaan toisen erän alussa ja se sai Tortorellan innostumaan.

– Olisi ollut mielenvikaista, jos Attard olisi lähetetty tuon jälkeen AHL:n. Minusta se osoitti sitä kuinka paljon Attard välittää joukkueesta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL