Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tässä on Liigan alkukauden tähdistö – ”Täysin selvä valinta!”

HIFK hankki Ilari Melartin puolustukseen täksi kaudeksi.
AOP

Liigaa on takana seitsemästä kymmeneen ottelua ja sarja on lähtenyt hyvällä temmolla käyntiin. Ensimmäiset valmentajapotkutkin ovat nähneet päivänvalon, kun Liigaa johtava Tampereen Ilves näytti Jouko Myrrälle ovea ja palkkasi Antti Pennasen tiimiinsä. Ilveksestä nousee yksi mies alkukauden tähdistöön eikä siinä ole mitään epäselvää.

Jääkiekon Liiga-kautta 2022-23 on takana noin kuudennes ja on aika valita ensimmäisen kuudenneksen tähdistökentällinen. Alkukaudesta Liigassa on nähty niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin, mutta tällä kertaa syvennytään onnistumisiin.

Liigan alkukauden hyökkäystrio muodostuu Lukon laitahyökkääjä Anrei Hakulisesta, Tapparan ykkössentteri Jori Lehterästä ja HPK:n kanadalaislaituri Michael Jolysta.

Hakulinen on osoittanut Lukon paidassa esimerkillisillä otteillaan vahvoja pelillisiä merkkejä. Kultakypärää kantava kokenut hyökkääjä on alkukauden kahdeksaan peliin iskenyt kymmenen tehopistettä, vaikka häntä ei ole kaavailtu pistetykiksi. Tapparan Lehterä on pelannut aika heikolla tasolla pelillisesti alkukauden, mutta tuottaa kovalla tasolla pisteitä. KHL:stä Suomeen palannut hyökkääjä on tehnyt rutiinilla kymmenen pistettä yhdeksään ensimmäiseen kamppailuun.

Kanadalaishyökkääjä Joly on aloittanut myös vahvasti. Joly on joukkueen tehokkain pelaaja kymmenen pelin jälkeen mikä oli odotettua. Kanadalainen jatkoi siitä mihin viime kauden jätti.

”Täysin selvä valinta”

Puolustus muodostuu ensimmäisen kuudenneksen osalta niin, että paikat menee HIFK:n tähtipuolustaja Ilari Melartille ja Tapparan Valtteri Kemiläiselle. Melartin ottaminen toiseksi puolustajaksi on täysin selvä valinta. Isokokoinen puolustaja teki paluun Suomeen ja on ottanut kirjaimellisesti isännän paikan joukkueen puolustuksesta. Kemiläinen pelasi jo viime kaudella todella vahvasti Tapparan alakerrassa ja on paukuttanut kovat tehot alkukauteen. Kemiläisellä on kahdeksaan peliin kahdeksan tehopistettä.

Liigan alkukauden kuumin maalivahti on ollut Ilveksen ykkösveskari Marek Langhamer. Langhamer on aloittanut kauden torjumalla neljä voittoa kuudesta pelistä ja torjuntaprosentti on hurja 93,6. Langhamer on päästänyt alkukauden peleissä vain yhdeksän maalia ja niistäkin leijonanosa on tullut yhdessä heikossa ottelussa KalPaa vastaan, jonka Ilves hävisi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga