Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Kesän superkaupassa liikkunut NHL-pelaaja siirtolistalle! – Hyökkääjä on nyt vapaata riistaa

San Jose Sharksissa pelannut Lane Pederson on siirtolistalla.
AOP

NHL:ssä on jälleen nähty pelaajien päätymistä NHL:n harjoitusleireiltä suoraan AHL:n. Yksi hyökkääjä sai lähtöpassit jälleen AHL:n puolelle ja tämä hyökkääjä löytyy Carolina Hurricanesista. Hyökkääjä siirtyi kesän isossa pelaajakaupassa Hurricanesin riveihin, mutta ei lunastanut paikkaa pelaavasta kokoonpanosta.

Carolina Hurricanes ja San Jose Sharks tekivät kesällä pelaajakaupan, jossa NHL:n kulttipuolustaja Brent Burns siirtyi Hurricanesiin. Hurricanesiin siirtyi Burnsin kanssa myös 25-vuotias kanadalaissentteri Lane Pederson.

25-vuotias Pederson oli normaaliin tapaan mukana Hurricanesin harjoitusleirillä, mutta hänet lähetettiin aivan viimeisten pelaajien joukossa AHL:n avaamaan kautensa. Pederson on NHL:n varaamaton keskushyökkääjä, joka on kotoisin Saskatoonin kaupungista, Saskatchewanin provinssista. 183 senttiä pitkä oikealta laukova voimahyökkääjä on pelannut NHL-uransa aikana Arizona Coyotesin ja Sharksin riveissä yhteensä 44 ottelua. Näissä on syntynyt tehot 1+4.

Pederson on iskenyt AHL:ssä parhaimmillaan Tucson Roadrunnersin paidassa 67 otteluun 47 tehopistettä. Paras kausi on ollut 2020-21, jolloin 16 otteluun syntyi 17 tehopistettä.

Kun kanadalainen laitettiin NHL:n siirtolistalle, niin jokainen joukkue voi poimia monipuolisen keskushyökkääjän riveihinsä. Pedersonin palkka tästä kaudesta on 750 tuhatta dollaria ja koska sopimus on yksisuuntainen, niin palkka sama niin NHL:n kuin AHL:kin puolella.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL