Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättikauppa tulossa? – NHL-tähden sopimusneuvottelut pahasti jäissä

Dallas Starsin Roope Hintz ja Jason Robertson tuulettaa maalia.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy tällä viikolla Tshekin Prahassa, jossa Nashville Predators ja San Jose Sharks kohtaavat kahdessa ottelussa. NHL:ssä muut joukkueet aloittavat kautensa vasta ensi viikolla ja niiden joukossa on myös joukkue, joka taistelee tällä hetkellä sopimusneuvotteluissa tähtipelaajansa kanssa.

Dallas Stars on pahassa umpikujassa tällä hetkellä. Organisaatio ei ole vieläkään onnistunut tekemään jatkosopimusta yhdysvaltalaistähti Jason Robertsonin kanssa. Tällä hetkellä tilanne näyttä jo niin pahalta Starsin kannalta, että mikäli suuria ihmeitä ei tapahdu, niin Stars aloittaa kautensa ilman hyökkääjää.

Kovimmat huhut ovat nostaneet päätään kovan laitahyökkääjän ympärillä esimerkiksi mahdollisten pelaajakauppojen suhteen. WYRK.com tietää omilla sivuillaan kertoa, että Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams olisi kysellyt Starsin GM Jim Nilliltä voisiko Robertson olla kaupan. Sabresilla on riittämiin palkkatilaa lyödä esimerkiksi kahdeksan vuoden jatkosopimus yli yhdeksän miljoonan kausipalkalla pöytään, mutta Starsilla ei ole.

Starsilta vaaditaan Robertsonin jatkosopimukseen saamiseen palkkojen siivoamista ulos joukkueesta. Käytännössä Starsille riittäisi, että he pääsisivät maalivahti Anton Khudobinin sopimuksesta irti. Venäläismaalivahdilla on vuosi sopimusta jäljellä, jonka arvo on 3,33 miljoonaa dollaria kaudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL