Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Entiselle Liiga-tähdelle avautumassa huikea sauma – Patrik Laineen kanssa samassa kentässä!

Justin Danforth Columbus
AOP

Columbus Blue Jackets on pelannut toistaiseksi harjoituskauden aikana kuusi ottelua ja joukkue pelaa vielä kaksi kertaa tämän viikon aikana. NHL:n runkosarja pyörähtää kunnolla käyntiin reilun viikon päästä, vaikka Tshekissä pelataankin kaksi sarjakauden ensimmäistä ottelua tulevana viikonloppuna.

GM Jarmo Kekäläisen johtama ja Brad Larsenin valmentama Columbus Blue Jackets alkaa vihdoinkin löytämään paikkaansa kokoonpanojen suhteen. Blue Jackets kärsi edellisessä harjoitusottelussa ruman 8-1 -tappion Carolina Hurricanesille, mutta seuraava harjoitusottelu on tiedossa perjantain vastaisena yönä.

Tiistain harjoituksissa Larsen peluutti mielenkiintoisia ketjuja. Ykköskentässä keskushyökkääjän paikan odotusten mukaan on ottanut Boone Jenner. Jennerin laidoilla pelaavat Patrik Laine ja Johnny Gaudreau. Varsinaisten kenttien ulkopuolelle jäi viisi hyökkääjää, joista merkittävimmät olivat Kent Johnson ja Kirill Marchenko sekä ruotsalaishyökkääjä Gustav Nyquist, joka on sivussa pienen loukkaantumisen takia.

Blue Jacketsin harjoitusleirillä yksi parhaimmista pelaajista on ollut kanadalaishyökkääjä Justin Danforth. Viime kaudella NHL:stä paikan lunastanut entinen Liiga- ja KHL-tähti johti harjoituksissa kolmoskenttää, jossa laidoilla pelasivat Cole Sillinger ja Emil Bemström. Danforth oli myös mukana Blue Jacketsin ykkösylivoimassa neliön keskellä, josta hyökkääjä teki paljon maaleja Euroopassa pelatessaan. Samaisessa ylivoimassa oli puolustajana viivassa Zach Werenski, maalilla Jakub Voracek ja b-pisteiden kaarilla Laine sekä Gaudreau.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL