Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussi teki karmaisevan hankinnan – ”Tekee kaikkensa…”

Colorado Avalanchen maalillla pelannut Jonas Johansson.
AOP

NHL:ssä aivan pahnan pohjimmaiseksi Chicago Blackhawksin kanssa uumoiltu Arizona Coyotes on tehnyt todella mielenkiintoisen hankinnan. Coyotes on poiminut NHL:n siirtolistalta ruotsalaismaalivahdin, joka ei ole onnistunut urallaan yhdessäkään NHL-organisaatiossa. Coyotesin poiminnalla on suora viittaus siihen, että organisaatiossa pyritään heikentämään jo muutenkin heikkoa osa-aluetta.

Arizona Coyotesin GM Bill Armstrong teki mielenkiintoisen ratkaisun, kun manageri päätti poimia Colorado Avalanchen AHL:n heittämän ruotsalaismaalivahti Jonas Johanssonin riveihinsä. Johanssonin nappaaminen NHL:n siirtolistalta eli kuuluisalta ”waivers-listalta” ei maksa joukkueelle mitään, mutta hankintana tämä oli täysin outo. Coyotesin ykkösmaalivahti kauteen lähdettäessä on kesällä kolmen vuoden sopimuksen saanut Karel Vejmelka ja hänen lisäkseen peliajasta taisteleva David Tendeck, Jon Gillies ja Ivan Prosvetov, eli maalivahteja olisi ollut riittämiin.

27-vuotias Gävlessä syntynyt ruotsalaismaalivahti on Buffalo Sabresin kolmoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. 193 senttinen maalivahti pelasi ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistä Ruotsissa SHL:ää Brynäs IF:n riveissä. Kaudesta 2016-17 alkaen Johansson on pelannut Pohjois-Amerikassa. Ensimmäiset kolme vuotta menivät AHL:ssä Rochester Americansin riveissä. Tämän jälkeen maalivahti on pelannut yhteensä kolmella kaudella NHL:ssä ja aloittanut 26 ottelua. Näistä voittoon on päättynyt yhdeksän, mutta tililtä löytyy myös yksi nollapeli. Torjuntaprosentti NHL-uralta on vaatimaton 88,2.

Johansson on edustanut urallaan Sabresin lisäksi Colorado Avalanchea ja Florida Panthersia. Viime kaudella Panthersin paidassa maalivahti aloitti kaksi ottelua ja päästi 15 maalia. Johanssonin hankinnalla voidaan uumoilla sitä, että Coyotes tekee kaikkensa, jotta mahdollisuus kanadalaislupaus Connor Bedardin varaamiseen ensi kesänä kasvaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL