Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n mestarisuosikki teki merkittävän jatkosopimuksen – ”Huikean edullinen sopimus!”

Toronto Maple Leafs Rasmus Sandin blokkaa laukauksen.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Toronto Maple Leafs on tehnyt äärimmäisen merkittävän jatkosopimuksen. Maple Leafs on kiinnittänyt joukkueen viimeisen rajoitetun vapaan agentin tämän kauden osalta. Se tarkoittaa sitä, että joukkue on sopimusteknisesti valmis aloittamaan kauden. 

Toronto Maple Leafsin GM Kyle Dubas teki loistavaa työtä ja sai värvättyä ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandinin kahden vuoden jatkosopimukseen. Kyseessä on huikean edullinen sopimus. 22-vuotias vasemmalta laukova Sandin oli tänä kesänä rajoitettu vapaa agentti, kun Uppsalasta kotoisin olevan puolustajan tulokassopimus tuli päätökseen.

Sandinin jatkosopimus on äärimmäisen edullinen, kun kahdelta seuraavalta kaudelta puolustaja tienaa 2,8 miljoonaa dollaria eli 1,4 miljoonaa dollaria kaudesta. Jälkimmäisen sopimusvuoden arvo on 1,6 miljoonaa dollaria, joten se on lähtöpalkka seuraavalle sopimukselle.

180 senttiä pitkä ja 83 kiloa painava puolustaja on Maple Leafsin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Sandin poimittiin tuona kesänä numerolla 29. Puolustaja on pelannut NHL:ssä toistaiseksi 88 ottelua ja näihin on syntynyt 28 tehopistettä. Viime kaudella Sandin pelasi 51 ottelua ja iski 16 tehopistettä.

Maple Leafsin sopimustilanne on tällä hetkellä sellainen, että tällä kaudella puolustajille maksetaan 23,725 miljoonaa dollaria, mutta kauden jälkeen Justin Hollin sopimus päättyy. Puolustuksen runko on kiinni siis kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Kun Sandinin tuore sopimus päättyy, niin samalla päättyvät myös Jake Muzzinin ja T.J. Brodien sopimukset. Palkkakattoon vapautuu tällöin 10,625 miljoonaa dollaria tilaa, jolloin Maple Leafs voit tehdä jatkosopimukset sekä Sandinille, että Timothy Liljegrenille. Puolustajilla on tismalleen samanlaiset sopimukset tällä hetkellä voimassa.

Kaudelle 2024-25 Maple Leafsin tulee myös tehdä jatkosopimukset William Nylanderin ja Auston Matthewsin kanssa, mutta se on täysin eri keskustelu.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL