Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Columbus Blue Jacketsilta huikea pelaajasopimus – Luottopelaajalle pitkä jatkosopimus!

Andrew Peeke Columbus Blue Jackets
AOP

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on tehnyt loistavan sopimuksen ajatellen tulevaisuutta. Suomalaismanageri kiinnitti joukkueen takavuosien kärkipään varauksen pitkään ja todella edulliseen sopimukseen. Uusi sopimus tuo jatkuvuutta organisaatioon.

GM Jarmo Kekäläinen on tehnyt yhdysvaltalaispuolustaja Andrew Peeken kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. 24-vuotias oikealta laukova yhdysvaltalaispuolustaja on Columbus Blue Jacketsin kakkoskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Blue Jackets poimi puolustajan 34 varausvuorolla.

Parklandin kaupungista, Floridan osavaltiosta kotoisin oleva Peeke on kiekkoillut NHL:ssä 115 ottelua ja iskenyt näissä 21 pistettä. Viime kaudella Peeke pelasi koko kauden NHL:ssä ja keräsi 82 otteluun 15 pistettä, mutta tehotilasto oli 14 maalia pakkasella.

Puolustajalla käynnistyy nyt tämän hetkisen sopimuksensa toinen kausi alle 800 tuhannen dollarin kausipalkalla. Uusi sopimus käynnistyy syksystä 2023 ja se on arvoltaan 2,75 miljoonaa dollaria kaudesta ja kestää kolme kautta.

Oikealta laukovia puolustajia Blue Jacketsissa on tällä hetkellä Peeken lisäksi Erik Gudbranson, Adam Boqvist ja Nick Blankenburg. Yhdysvaltalaista kaavaillaan todennäköisesti pitkäaikaiseksi kakkos-kolmosparin puolustajaksi, koska hänellä taidot ovat enemmän puolustus-, kuin hyökkäyspäähän. Joukkueella on lisäksi tulossa junioriputkesta tshekkilupaus David Jiricek ehkä vuoden päästä NHL:n mukaan, joten pelaajia voi myös kaupata mikäli he ovat tarpeettomia joukkueessa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL