Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Florida Panthers uuteen valmennukseen – Nähdäänkö Aleksander Barkovilta tykkikausi?

Florida Panthersin Aleksander Barkov Washington Capitalsia vastaan.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Florida Panthers oli viime kaudella NHL:ssä paras joukkue runkosarjassa keräten eniten pisteitä. Joukkue kuitenkin kyykkäsi pudotuspeleissä, kun Panthers selvisi vain vaivoin toiselle kierrokselle ja tippui Tampa Bay Lightningin käsittelyssä suoraan neljässä pelissä. Tälle kaudelle joukkueessa on tapahtunut suuria muutoksia.

Florida Panthersin GM:nä loistavaa työtä toistaiseksi tehnyt Bill Zito teki menneen kauden jälkeen ison muutoksen, kun Andrew Brunette sai väistyä ja Paul Maurice tuli organisaatioon uudeksi päävalmentajaksi. Maurice valmensi viimeksi Winnipeg Jetsiä, mutta jätti pestin kesken viime kauden. Nyt Mauricella alkaa työt puhtaalta pöydältä ja on odotettavissa, että Panthers on entistäkin vaikeammin voitettavissa oleva joukkue.

Panthersin hyökkäys on kokenut pieniä muutoksia, kun pitkään joukkuetta edustanut huippulaituri Jonathan Huberdeau poistui pelaajakaupassa Calgary Flamesiin ja Matthew Tkachuk saapui Panthersiin. Hyökkäyksessä ei muuten isompia muutoksia tapahtunut, mutta runkoa pistettiin uuteen uskoon. Joukkueella on johtavat pelaajat nyt pitkissä sopimuksissa kiinni, kun sekä Aleksander Barkovilla, että Tkachukilla käynnistyy samanaikaisesti kahdeksan vuoden sopimukset. Ensi kauden jälkeen joukkueen tarvitsee tehdä ratkaisuja muun muassa Sam Reinhartin ja Sam Bennettin jatkojen kannalta, sillä palkkatila uhkaa loppua.

Aaron Ekblad puolustuksen yksinäinen susi, maalivahtiosasto sarjan eliittiä

MacKenzie Weegar siirtyi osana Tkachuk-kauppaa Calgaryyn, joten Panthersin puolustus on entistäkin heikompi. Tämä tarkoittaa rajoittamatonta vastuuta Aaron Ekbladille, joka on ollut sarjan parhaita puolustajia jo pitkään. Ekbladin jälkeen puolustuksessa tapahtuu kyykkäys, kun tämän jälkeen Brandon Montour tai Gustav Forsling tulevat nauttimaan isoa peliaikaa eikä kumpikaan ole ykköskorin pelaajia NHL:ssä. Mauricen pelitapa toki auttaa heikkoa Panthers-puolustusta.

Viime kaudella Sergei Bobrovsky nousi takaisin tasolleen ja lähes kymmenen miljoonan dollarin maalivahdiksi. Venäläinen torjui huikean runkosarjan ja oli pudotuspeleissäkin erinomainen, mutta se ei riittänyt viemään joukkuetta toista kierrosta pidemmälle. Tulevalla kaudella venäläismaalivahti tulee saamaan paremman kirittäjän vuoden kokeneemmasta Spencer Knightista, joka kirjoitti vastikään kolmen vuoden jatkosopimuksen.

Panthersin syvyyskartta

Carter Verheghe – Aleksander Barkov – Patric Hörnqvist
Matthew Tkachuk – Sam Bennett – Colin White
Ryan Lomberg – Anton Lundell – Sam Reinhart
Rudolfs Balcers – Eetu Luostarinen – Nick Cousins
Anthony Duclair

Gustav Forsling – Aaron Ekblad
Lucas Carlsson – Brandon Montour
Marc Staal – Radko Gudas

Sergei Bobrovsky
Spencer Knight

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL