Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vihdoinkin se tapahtuu! – Patrik Laine saa tähtipelaajan rinnalleen

Patrik Laine Torontoa vastaan.
AOP

NHL:ssä pelataan nyt jo ensimmäisiä harjoitusotteluja ja sunnuntain sekä maanantain välisenä yönä on luvassa Columbus Blue Jacketsin sekä Pittsburgh Penguinsin kohtaamiset. Joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti saman päivän aikana, kummankin kotikaukalossa kertaalleen. Joukkueet ovat kummankin organisaation toimesta jaettu kahtia, joten tämä on mahdollista.

NHL:n harjoitusleirit ovat hyvässä vauhdissa ja lauantaina pelattiin ensimmäiset harjoitusottelut joukkueiden kesken. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa nähdään lisää harjoitusotteluja. GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets kohtaa kahdessa harjoitusottelussa Pittsburgh Penguinsin. Pittsburghiin Blue Jackets lähettää hieman heikomman nipun. Kotijäällä Blue Jacketsin paidassa nähdään enemmän tähtipelaajia.

Blue Jacketsin kotiottelussa Penguinsia vastaan fanit sekä media pääsevät ensimmäistä kertaa näkemään Patrik Laineen ja kesällä hankitun tähtihyökkääjä Johnny Gaudreaun ensi kertaa yhdessä tositoimissa jäällä. Hyökkääjien lisäksi Blue Jacketsin paidassa pelaa ykköspuolustaja Zach Werenski. Pittsburghiin matkaa Blue Jacketsin kanssa kesällä vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt Joona Luoto. Luoto muodostaa ykköskentän yhdessä Victor Raskin ja James Nealin kanssa, jotka ovat koeaikasopimuksella joukkueen mukana.

Kummassakaan ottelussa Penguins ei peluuta veteraaneja kuten Sidney Crosbya, Evgeni Malkinia tai Kris Letangia. Kaksi viimeisintä saivat viime kesänä pitkät jatkosopimukset Penguinsiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL