Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Entinen NHL-hyökkääjä loikkaa KHL:n!

Columbus Blue Jacketsia urallaan edustanut Michael Chaput siirtyy KHL:n.
AOP

Jääkiekkoilevassa maailmassa tapahtuu päivittäin mielenkiintoisia pelaajasiirtoa. Tänä vuonna KHL:stä siirtyneet ja KHL:n siirtyvät pelaajat ovat saaneet paljon huomiota, kun Venäjä käy omaa sotaansa Ukrainan kanssa. Viime keväänä aloitetun sodan uskottiin lopettavan länsimaalaisten pelaajien näkemisen KHL:ssä, mutta siitä huolimatta pelaajat kulkevat ruplien perässä kohti Venäjää.

NHL:ssä yhteensä neljää organisaatiota edustanut kanadalaishyökkääjä Michael Chaput on tehnyt KHL-sopimuksen. Chaput siirtyy pelaamaan Kazakstaniin Barys Nur-Sultanin riveihin.

Viime kaudella Chaput pelasi AHL:ssä Pittsburgh Penguinsin farmijoukkueessa Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä. AHL:ssä kertyi tilille 57 ottelua ja näissä syntyi 33 tehopistettä. Kazakstan ja Barys on ollut yleinen kohde etenkin kanadalaisille pelaajille. Chaputille on tarjolla todennäköisesti maan kansalaisuus, jos hän pelaa yhtään pidempään joukkueen paidassa.

Montrealin kaupungista kotoisin oleva 30-vuotias keskushyökkääjä on Philadelphia Flyersin kolmoskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Flyers poimi sentterin vuorolla 89. 188 senttiä pitkä kanadalainen on NHL:ssä pelannut Columbus Blue Jacketsin, Arizona Coyotesin, Vancouver Canucksin ja Montreal Canadiensin riveissä. Otteluja maailman parhaassa jääkiekkosarjassa on kertynyt tilille 182 kappaletta ja näissä on syntynyt 22 tehopistettä. AHL:ssä pelejä Chaputille on kertynyt 445 kappaletta ja niissä on syntynyt yhteensä 121 maalia ja 292 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL