Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphian huippulupaus – ”Varmasti elämäni kovimmat…”

Philadelphia Flyersin huippulupaava Cam York.
AOP

Philadelphia Flyersissa puhaltaa uudet tuulet, kun joukkueessa tapahtui merkittäviä muutoksia kesällä. Merkittävin muutos on joukkueen uusi päävalmentaja John Tortorella, joka tulee tekemään merkittävän muutoksen joukkueen yleisilmeeseen. Tortorellan valmentamissa joukkueissa mikään ei jää kesken. Tämä lupaa hyvää äärimmäisen laiskasti viime kausilla pelanneelle joukkueelle.

Philadelphia Flyersilla on käsissään mielenkiintoinen kausi. Joukkueella on palkkakatto käytännössä täynnä, kun joukkueessa on todella paljon isopalkkaisia pelaajia. Isopalkkaisissa pelaajissa ei sinällään ole muuta ongelmaa kuin silloin, kun he pelaavat merkittävästi alle tasonsa tai ovat loukkaantuneena. Tähänkin kauteen Flyers sai ikäviä uutisia, kun tähtisentteri Sean Couturier loukkaantui harjoitusleirien alla uudestaan ja viime kaudella vain neljä peliä pelannut kanadalaispuolustaja Ryan Ellis tulee olemaan koko kauden sivussa.

Loukkaantumiset ovat huonoja juttuja, kun joukkue tavoittelee menestystä, mutta se avaa myös mahdollisuuksia organisaation nuorille pelaajille, jotka pyrkivät ottamaan paikan NHL:stä. Yksi näistä on jo NHL-kokemusta kymmeniä otteluja omaava yhdysvaltalaispuolustaja Cam York. Anaheimista, Kalifornian osavaltiosta kotoisin oleva 21-vuotias York pelasi viime kaudella Flyersin paidassa 30 ottelua ja saalisti kymmenen pistettä. Entinen ykköskierroksen varaus on ollut harjoitusleirien alla hämmentynyt luistelujen määrästä.

– Ensimmäisten päivien luistelut ovat varmasti olleet elämäni kovimmat, kommentoi York välipäivänä medialle, kun uusi päävalmentaja John Tortorella on kovilla luisteluilla luonut luonnetta Flyersin pelaajille.

Flyers aloitti harjoituskauden ottelut 2-1 -kotivoitolla Boston Bruinsista. York pelasi ottelussa 20.56 minuuttia ja tämä oli joukkueen puolustajista kolmanneksi eniten. Tehopisteitä York ei saalistanut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL