Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki hankki kokeneen Liiga-jyrän

Jasse Ikonen Porin Ässien paidassa.
AOP

Kahdella tappiolla kautensa Liigassa aloittanut Turun Palloseura on tehnyt vahvistuksia tämän kauden miehistöönsä. TPS hankki hyökkäykseen lisää vääntövoimaa kokeneen hyökkääjän muodossa. TPS saa pitkään Liigassa kiekkoilleen hyökkääjän riveihinsä, joka vietti viime kauden ulkomailla.

Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura on tehnyt kovan hankinnan joukkueeseen Liigan runkosarjan toisella peliviikolla. TPS on tehnyt lokakuun loppupuolelle kestävän sopimuksen Kuopiosta lähtöisin olevan hyökkääjän eli Jasse Ikosen kanssa. 32-vuotias hyökkääjä on KalPan kasvatti ja pelannut Liigassa satoja otteluja.

– Työteliään ja urheilullisen Ikosen hankinta tuli meille ajankohtaiseksi Vili Munkin loukkaantumisen myötä. Saamme Ikosesta pelaajan, joka tekee takuuvarmasti illasta toiseen töitä ja valmennuksen haluamia asioita joukkueen eteen. Paljon nähnyt Ikonen leventää meidän kokoonpanoamme tähän paikkaan erinomaisesti, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio Palloseuran tiedotteessa.

Monipuolinen 184 senttiä pitkä ja 86 kiloa painava hyökkääjä debytoi Liigassa jo kaudella 2007-08 pelaamalla KalPan paidassa yhden pelin. Seuraavalla kaudella pelejä kertyi jo yhdeksän ja todellinen läpimurto tapahtui vasta kaudella 2011-12, kun otteluja kertyi KalPan paidassa 58 kappaletta. Tuolloin syntyi myös 21 tehopistettä ja uran toiseksi kovin maalimäärä Liigasta eli 12 kappaletta.

Ikonen on urallaan edustanut KalPan lisäksi JYP:ä, Helsingin IFK:ta, Oulun Kärppiä, Tampereen Ilvestä ja viimeiseksi Porin Ässiä. Pelejä Liigassa on kertynyt yhteensä 490 kappaletta ja pisteitä on syntynyt 164. Viime kaudella Ikonen pelasi Raimo Helmisen valmennuksessa ICEHL:ssä HC Pustertalin joukkueessa. 41 otteluun syntyi 14 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga