Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liiga: Ilvekselle uusi apuvalmentaja – ”Näimme sen erinomaisena mahdollisuutena…”

Raimo Helminen TPS:n penkin takana.
AOP

Vahvasti kautensa aloittanut Tampereen Ilves on tehnyt kovan lisäyksen omaan valmennusryhmäänsä. Ilves on nimittäin palkannut seuraikoninsa Raimo Helmisen osaksi Jouko Myrrän valmennusryhmään. Helmisen sopimus on tämän ja ensi kauden mittainen. Ilves on aloittanut kauden kolmella voitolla Liigassa.

58-vuotias Raimo Helminen liittyy Tampereen Ilveksen valmennusryhmään. Helminen toimi viime kaudella marraskuusta lähtien päävalmentajana italialaisseura HC Pustertalissa, jonka hän nosti ICEHL-liigan runkosarjassa sarjataulukon viimeiseltä sijalta viidenneksi.

Menestyksekkään pelaajauransa jälkeen Helminen toimi Ilveksen apuvalmentajana kausina 2009–12 ja päävalmentajana seuraavan kauden alkupuoliskon.

Helmisen seuravalmennusura jatkui KHL:ssä apuvalmentajana yhteensä viidellä kaudella. KHL:ssä Helminen kuului Barys Nur-Sultanin, Dinamo Riikan ja Helsingin Jokerien valmennusryhmiin. Liiga-joukkueen päävalmentajana Helminen nähtiin viimeksi toissa kaudella, jolloin hän luotsasi TPS:n SM-hopealle.

– Kun tilaisuus Helmisen kiinnittämiseksi avautui, näimme sen erinomaisena mahdollisuutena keskittyä valmennuksen osalta vieläkin yksityiskohtaisempaan valmentamiseen pelin eri osa-alueilla niin joukkue- kuin yksilötasollakin, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi.

– Raipe tuo valmennusryhmämme ja joukkueemme hyödynnettäväksi paljon kokemusta ja monipuolista osaamista. Hän tarjoaa vahvan panoksen erikoistilannepelaamisemme kehittämiseen, minkä arvo korostuu entisestään kevään ratkaisupeleissä.

Peliuransa aikana Helminen pelasi Suomessa vain Ilveksen paidassa. Vuoden 1995 maailmanmestari teki urallaan Liigassa yhteensä 581 tehopistettä 751 otteluun.

Lähde. Liigan tiedote.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga