Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK:n palannut tähtipuolustaja loistaa esimerkillään – ”Mahtavassa vireessä!”

HIFK hankki Ilari Melartin puolustukseen täksi kaudeksi.
AOP

Helsingin IFK on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua Liigassa. Tuloksena peleistä on toistaiseksi voitto ja tappio. IFK:n pelaamisessa on vielä paljon kohtia joita joukkueen tulee parantaa kauden edetessä, mutta pelaamisessa on paljon hyvääkin. Yksi hyvä ja esiin nouseva asia on puolustuksen kärkipari, jossa peliä johtaa joukkueeseen palannut puolustaja Ilari Melart.

Helsingin IFK teki täksi kaudeksi kovan paluumuuttaja hankinnan, kun isokokoinen puolustaja Ilari Melart teki paluun ulkomaankierrokseltaan punanuttuihin kolmen vuoden sopimuksella. Melart on pelannut nyt kaksi ottelua Liigaa kuten joukkueensakin, mutta pelaaminen on näyttänyt äärimmäisen hyvältä. Helsingistä kotoisin oleva puolustaja on ollut Liigan ensimmäisissä peleissä mahtavassa vireessä, joka kantaa varmasti pitkälle tämän kauden aikana.

Melart tuli aikoinaan Liigaan kolmosparin puolustajana, jolla ei ollut liikaa vastuuta kiekollisesta pelistä. 2010-luvun vaihteessa HIFK:ssa oli toki muitakin ja varmasti parempia vaihtoehtoja kuten esimerkiksi Toni Söderholm vastaavaan rooliin. Nyt Melartin pelaaminen HIFK:ssa vuosien tauon jälkeen näyttää siltä, että hänestä voi kasvaa organisaatiolle uusi Söderholm.

33-vuotias puolustaja on voittanut urallaan sekä Suomen, että Ruotsin mestaruudet. HIFK:ssa 190 senttinen helsinkiläispuolustaja voitti mestaruuden keväällä 2011 ja Ruotsissa mestaruus tuli Växjö Lakersin riveissä kymmenen vuotta myöhemmin eli keväällä 2021. HIFK:sta Melart lähti maailmalle kauden 2012-13 jälkeen ja kiersi AHL:n, KHL:n, SHL:n ja DEL-liigan ennen paluutaan Suomeen.

Melart on muodostanut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa ykkösparin yhdessä nuoren Otto Salinin kanssa. Salin on lupaava kiekollinen puolustaja, jonka pelaamista Melartin laadukas sijoittuminen tukee erinomaisesti. Isokokoinen IFK-ikoni sai laadukkaasta pelaamisestaan palkinnon Tapparaa vastaan kauden toisessa pelissä, kun puolustaja iski kaksi maalia joukkueensa nimiin.

Johtavan puolustajan yhden kauden piste-ennätys on Liigasta 18 kaudelta 2012-13. Mikäli puolustaja jatkaa hyviä otteitaan, niin tuo ennätys voi mennä uusiksi jo ennen joulua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga