Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan maalitykin kongi kajahti kahdesti – Vahva päätöserä takasi kirvesrinnoille voiton

Tapparan Niko Ojamäki naulasi kauden kaksi ensimmäistä maaliaan.
AOP

Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara jatkoi Liigassa puhtaalla pelillä myös toisen ottelun jälkeen. Tappara oli Nokia Areenassa pelatussa ottelussa selvästi Helsingin IFK:ta vahvempi ja otti voiton. Ottelussa ratkaisu saatiin vasta päätöserässä, vaikka kenttätapahtumien puitteissa kirvesrinnat olivat merkittävästi vastustajaansa edellä.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara kasvatti kauden pistesaldonsa kuuteen ja jatkaa puhtaalla pelillä tämän kauden Liigassa.

Tappara kaatoi torstain ainoassa Liiga-ottelussa kotijäällään Helsingin IFK:n 5-2 -lukemin.

Kotijoukkueen sankariksi nousi ottelun päätöserässä kaksi maalia iskenyt Niko Ojamäki. Ojamäki tälläsi hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen upealla rannelaukauksella kotijoukkueen 3-2 -voittomaalin. Samainen hyökkääjä niittasi loppulukemat tyhjiin ajassa 59.59. Ojamäelle maalit olivat kauden ensimmäiset.

Tapparan kolmesta muusta maalista vastasivat ensin avauserässä Waltteri Merelä ylivoimalla ja Sami Moilanen hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen. Päätöserässä 4-2 -maalin kaksi minuuttia ennen loppua naulasi vastahyökkäyksestä Petteri Puhakka, joka osui myös kauden avauksessa Turun Palloseuraa vastaan.

Ville Peltosen valmentaman Helsingin IFK:n maalit menivät toisen erän alussa saman miehen nimiin, kun puolustaja Ilari Melartin siniviivasta lähetetyt laukaukset yllättivät maskissa olleen Christian Heljangon täydellisesti. Melartin maaleilla oli alle minuutti eroa toisistaan.

Kotijoukkueen maalilla Heljanko otti 19 koppia ja Niilo Halonen venyi vieraiden maalilla 22 kertaa kiekon tielle. Tappara jatkaa kauttaan Oulun Kärppien vieraana lauantaina. HIFK pelaa toisen pelin putkeen Tampereella, kun lauantaina HIFK kohtaa Ilveksen Nokia Areenassa.

Perjantain ottelut Liigassa

Jukurit vs. HPK
JYP vs. Lukko
KooKoo vs. SaiPa
Pelicans vs. KalPa
Sport vs. Ilves
TPS vs. Ässät

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga