Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mikkelissä odotettavissa maalijuhlat! – Avaako TPS pistetilin?

TPS:n Arttu Ilomäki tuulettaa maalia Tapparaa vastaan.
AOP

Liigassa pelataan perjantain kunniaksi kuuden ottelun kierros. Kierroksella kautensa aloittaa vuoden 2021 Suomen mestari Rauman Lukko, joka matkaa Jyväskylään kautensa tappiolla avanneen JYP:n vieraaksi. Mikkelissä Jukurit hakee kauden avausvoittoa Hämeenlinnan Pallokerhon kustannuksella ja Turussa kahden viime kauden hopeamitalisti TPS saa vastaansa Porin Ässät.

Liigassa käynnistetään viikonloppu todella mielenkiintoisella kuuden ottelun kierroksella. 12 joukkueesta 11 on jo avannut kautensa. Ensiesiintymisen tämän kauden sarjassa tekee perjantaina Rauman Lukko, joka vierailee Jyväskylässä.

Perjantain kierroksella on luvassa monta hienoa vääntöä ja yksi nähdään Mikkelissä, kun Olli Jokisen valmentama Jukurit kohtaa Jarno Pikkaraisen valmentaman Hämeenlinnan Pallokerhon. Kumpikin joukkue koki avauskierroksella keskiviikkona tappiot, kun Jukurit taipui Kouvolan KooKoon käsittelyssä 5-4 -lukemin ja HPK jäi vaille mahdollisuuksia Helsingin IFK:n vieraana häviten 4-1 -lukemin. Kummankin joukkueen puolustuspeli takelteli ensimmäisessä ottelussa, joten sopii olettaa, että Mikkelissä nähdään runsasmaalinen peli perjantaina.

Turussa viimeisen kahden kauden ajan finaaleihin edennyt TPS saa vastaansa Porin Ässät. TPS jäi kauden avauksessa tiistaina Tampereella Tapparaa vastaan jalkoihin ja taipui 3-1 -lukemin. Ässillä oli TPS:n tavoin vaikeaa Nokia Areenassa, mutta keskiviikkona. Tuolloin Ässät taipui omassa kauden avauksessaan Ilvekselle 3-0 -lukemin. Viime kaudella TPS ja Ässät kohtasivat kuudesti toisensa. Näistä pelit menivät 4-2 -voitoin TPS:lle.

Liiga kierroksen kaikki ottelut käynnistyvät kello 18.30 kuten tavallista.

Liigan perjantain ottelut

Jukurit vs. HPK
JYP vs. Lukko
KooKoo vs. SaiPa
Pelicans vs. KalPa
Sport vs. Ilves
TPS vs. Ässät

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga