Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jesse Puljujärvellä elämänsä tilaisuus! – ”Hurjat tehot odotettavissa”

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi
AOP

Edmonton Oilers otti viime kaudella ison harppauksen organisaation tasolla eteenpäin. Oilers eteni suureksi yllätykseksi NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin, mutta joukkueella ei ollut palaakaan Colorado Avalanchea vastaan vaan taipui suoraan neljässä pelissä. Ensi kaudeksi joukkueella on pullat hyvin uunissa ja rakenne näyttää aiempia vuosia paremmalta. Sama tilanne on myös suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvellä.

Kesän 2016 NHL:n ykköskierroksen varaus Jesse Puljujärvi on elänyt melkoisessa turbulenssissa koko NHL-uransa. Puljujärvi varattiin Edmonton Oilersin toimesta koko NHL:n neljäntenä pelaajana heti Auston Matthewsin, Patrik Laineen ja Pierre-Luc Duboisin jälkeen. Puljujärvestä odotettiin heti kiistatonta suomalaistähteä NHL:n, mutta toisin on käynyt. Suomalaishyökkääjä ei ole onnistunut vastaamaan koviin pisteodotuksiin ja hänestä on muovautumassa vahva kahdensuunnan laitahyökkääjä.

Oilersin GM Ken Holland teki Puljujärven kanssa kesällä vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen arvo on kolme miljoonaa dollaria ja ensi kesänä Puljujärvi on edelleen rajoitettu vapaa agentti, joten kaikki nauhat on Oilersin käsissä. Puljujärvellä on kuitenkin mahdollisuus viedä sopimusneuvottelut välimiehelle, jos heinäkuussa sopimus ei ole vielä valmis tai uuden sopimuksen palkasta ei ole päästy sopuun.

Takana uran tehokkain kausi

24-vuotias suomalaishyökkääjä teki viime kaudella uransa parhaat pisteet NHL:ssä, kun 65 peliin kaikkien loukkaantumisten keskellä syntyi 14 maalia ja 36 tehopistettä. Puljujärvi nautti uransa parasta peliaikaa ottelua kohden, kun minuutteja kertyi keskimäärin 16.

Puljujärven pelipaikka oli läpi kauden hyvinkin vaihteleva. Monesti suomalaista pidettiin ykköskentässä Connor McDavidin rinnalla, mutta siinä tehoja ei tullut kovinkaan paljoa. Sittemmin Puljujärvi löysi paikkansa kakkos- tai kolmoskentästä, mikä on varmasti hyökkääjälle se ominaisin paikka tässä sarjassa pelasi hän sitten missä tahansa joukkueessa.

Mikäli Puljujärvi jatkaa pelillisesti samalla tasolla, niin tehoissakin on odotettavissa hurjaa nousua. Nousua voidaan odottaa hyvillä mielin 50 pisteen paremmalle puolelle. Tämä tarkoittaisi sitä, että Puljujärven vaihtoarvo nousisi pilviin tai hänelle Oilers tulisi sorvaamaan pitkän jatkosopimuksen ja paikka NHL:n kärkiketjuissa olisi vakinaistu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL