Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Roby Järventie Suomen sankarina – Nuoret Leijonat jatkaa välieriin!

Suomen nuoret juhlii maalia.
AOP

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue selvitti tiensä MM-kisoissa välieriin Kanadan Edmontonissa pelattavissa kisoissa. Suomi kaatoi puolivälierässä Saksan tylyn esityksen päätteeksi. Suomen johtavat pelaajat ottivat joukkueen reppuselkään ja Saksalla ei ollut paljoa mahdollisuuksia Nuorten Leijonien kanssa.

Antti Pennasen valmentama Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue on selvittänyt tiensä neljän parhaan joukkueen joukkoon MM-kisoissa. Suomi kaatoi keskiviikkona pelatussa puolivälierässä Saksan 5-2 -lukemin. Suomen suurimpana tähtenä hääri Tampereelta kotoisin oleva Ottawa Senatorsin varaama Roby Järventie, joka iski otteluun 2+2 tehot. Järventien kentän sentteri Joel Määttä ja toinen laituri Kasper Simontaival iskivät tehot 1+1 mieheen. Suomen viidennestä maalista vastasi Roni Hirvonen ja ykköskentän laitahyökkääjä Joakim Kemell syötti kaksi osumaa.

Suomi karkasi ottelun avauserässä 3-1 -johtoon, kun Hirvonen, Järventie ja Simontaival onnistuivat maalinteossa. Maaleista kaksi tuli ylivoimalla. Saksan ainokaisen iski Bennet Rossmy, joka vastasi toisessa erässä myös Saksan 3-2 -kavennusmaalista.

Ottelun päätöserän ensimmäisellä kympillä Suomi pääsi kahdesti ylivoimalle ja näistä toisen joukkue käytti hyödykseen. Järventie iski ajassa 46.22 Aleksi Heimosalmen ja Oliver Kapasen syötöstä illan toisen ylivoimamaalinsa vieden Suomen 4-2 -johtoon. Reilu neljä minuuttia ennen päätöstä Suomi iski illan neljännen ylivoimamaalinsa, kun Määttä sinetöi loppulukemat 5-2. Suomen maalilla Leevi Meriläinen otti ottelussa 19 koppia ja Saksan maalilla Florian Bugl torjui 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat