Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Tämän miehen kanssa Suomen oltava tarkkana! – ”Kokemusta vaikka muille jakaa”

Antti Pennanen ja Tuomo Ruutu penkin takana.
AOP

Nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa Kanadan Edmontonissa pelataan keskiviikkona puolivälierät. Neljästä puolivälierästä voittajat jatkavat matkaansa välieriin, josta voittajat pelaavat MM-kullasta. Suomi pelaa puolivälierien ensimmäisessä ottelussa varhain keskiviikkoiltana, kun vastassa on Saksa.

Antti Pennasen valmentama Suomi on ison pelin edessä Kanadan Edmontonissa, kun keskiviikkona on luvassa kuolemanottelu Saksaa vastaan. Puolivälierä Saksaa vastaan käynnistyy kello 19.00 ja vain voittaja jatkaa matkaansa kohti mitalipelejä.

Suomi on ollut turnauksessa hyvä. Kolme ensimmäistä ottelua Pennasen valmentama joukkue onnistui voittamaan, mutta neljännessä ja alkulohkon päättäneessä ottelussa Kanada oli selvästi vahvempi. Alkulohkossa Suomi oli lopulta toinen ja sai b-lohkon kolmosen vastaansa. Alkulohkovaiheessa Suomen tehokkaimmat pelaajat olivat New York Islandersin varaama Aatu Räty ja Nashville Predatorsin poimima Joakim Kemell. Kumpikin iski neljään peliin tehot 3+6. Hyökkääjien kanssa kolme maalia onnistui tekemään myös Florida Panthersin varaama puolustajalupaus Kasper Puutio.

”Huippuvaarallinen hyökkääjä”

52-vuotiaan Tobias Abstreiterin valmentaman Saksan joukkueesta ei löydy samalla tavalla NHL:n varattuja huippulupauksia kuin Suomen tai monen muun huippumaan joukkueista. Saksa onnistui siitä huolimatta voittamaan kaksi alkulohkon ottelua, kun Sveitsi kaatui 3-2 -lukemin ja putoamiskarsintaan tippunut Itävalta 4-2 -lukemin. Ruotsi oli Saksaa parempi 4-2 -lukemin ja Yhdysvallat 5-1 -lukemin.

Saksan joukkueen suurin tähti on 20-vuotias hyökkääjä Alexander Blank. Huippuvaarallinen hyökkääjä teki jo viime kaudella DEL-liigassa 16 tehopistettä heikon Krefeld Pinguinen riveissä 48 otteluun. Tulevalla kaudella hyökkääjä pelaa Dusseldorfer EG:n riveissä, joka oli DEL-liigassa viime kaudella puolivälierissä. Blank on tehnyt näissä kisoissa neljään peliin kolme maalia ja Suomen tulee olla todella tarkkana kokemusta omaavan hyökkääjän kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat