Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Latvia piinasi, Ruotsi voitti! – Uskomatonta draamaa puolivälierässä

Ruotsi juhli Latviaa vastaan voittoa Pekingissä.
AOP

Keskiviikkoillan huikein jääkiekko-ottelu nähtiin Latvian ja Ruotsin välillä Edmontonissa. Suurena suosikkina otteluun lähtenyt Ruotsi oli suurissa ongelmissa laadukkaasti puolustaneen Latvian kanssa, mutta lopulta Suomen länsinaapuri onnistui pelin kääntämään nimiinsä. Ruotsi eteni näin toisena joukkueena välieriin Suomen seuraksi.

Tomas Montenin valmentama Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkue nappasi komean voiton Latviasta alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa Kanadassa, Edmontonissa. Ruotsi kaatoi Latvian niukin 2-1 -lukemin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä syntyneillä maaleilla.

Ruotsi karkasi ottelussa 1-0 -johtoon avauserässä Isak Rosenin maalilla ylivoimalle, kun Gustavs Ozolins istui jäähyllä. HS Rigaa viime kaudella edustanut Ozolins Latvian tasoitusmaalin toisen erän lopulla ja teki ottelusta äärimmäisen mielenkiintoisen.

Ottelun päätöserään lähdettiin 1-1 -tasalukemista ja Ruotsi sai heti erän alussa loistavan mahdollisuuden 2-1 -maalintekoon, kun Latvian Martins Lavins sai päähän kohdistuneesta taklauksesta 5+20 minuutin rangaistuksen. Ruotsin ylivoima oli kuitenkin todella tiukkaa pakottamista, eikä joukkue onnistunut maalinteossa, kun Latvian maalilla huippupelin pelannut Bruno Bruveris torjui parhaimmat yritykset.

Lopulta kolmannen erän puolivälin jälkeen Ruotsi onnistui, kun hyökkäysalueen aloitusvoiton jälkeen kapteeni Emil Andrae iski siniviivasta kiekon ohi maskissa olleen Bruverisin vieden joukkueensa johtoon.

Latvia yritti viimeisten minuuttien aikana saada painetta Ruotsin päähän, mutta joukkue ei onnistunut luomaan yhtään vaarallista maalintekopaikkaa Jesper Wallstedtin maalille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut