Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Hyökkääjä Kaapo Kakko valitsi NHL-osoitteensa seuraaviksi kahdeksi kaudeksi

New York Rangersin Kaapo Kakko
AOP

Hyökkääjä Kaapo Kakko jatkaa NHL-uransa rakentamista New York Rangersissa. Miehen uusi sopimus on kaksivuotinen ja yksisuuntainen.

NHL-seura New York Rangers tiedotti torstaina hyökkääjä Kaapo Kakon jatkosopimuksesta. Turkulaislähtöinen peluri sopi seuran kanssa kaksivuotisesta jatkosta, jonka arvo on 2,1 miljoonaa dollaria kaudessa. Sopimus on yksisuuntainen.

TPS-kasvatti on pelannut Pohjois-Amerikassa nyt kolmen kauden ajan, koko ajan Rangersissa. 157 runkosarjaottelussa on syntynyt tehot 26+32 ja 22 pudotuspeliottelussa on syntynyt tehot 2+3. Kakon 58 pistettä ovat kaikkien aikojen neljänneksi eniten pisteitä Rangersissa niillä pelaajilla, jotka olivat 20-vuotiaita tai sitä nuorempia 31. tammikuuta kyseisellä kaudella.

Kaudella 2020-21 Kakko kirjasi 17 pistettä 48 pelissä Rangersissa. Hän sijoittui sillä 20-vuotiaiden tai sitä nuorempien NHL-pelaajien joukossa kuudenneksi maaleissa. Tulokaskaudellaan 2019-20 Kakko kirjasi 23 pistettä 66 pelissä. Hän teki kahdeksan maalia ja 19 pistettä ollessaan 18-vuotias. Se oli eniten 18-vuotiaalla Rangersin historiassa kuten myös kahdeksan maalia.

Kakko on Rangersin oma varaus vuoden 2019 varaustilaisuuden ensimmäiseltä kierrokselta. Mies huudettiin varausvuorolla numero kaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL