Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jesse Puljujärven sopimuksella iso merkitys Edmontonille – Tätä se tarkoittaa

Jesse Puljujärvi tekemässä maskia Edmonton Oilersin pelissä.
AOP

Edmonton Oilers näytti viime kaudella, että parhaimmillaan joukkue kykenee Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla pelaamaan erinomaista jääkiekkoa. Tulevalle kaudelle joukkue on tehnyt merkittäviä sopimuksia joiden kautta organisaatio pyrkii parantamaan menestystään entisestään. Tästä syystä esimerkiksi Jesse Puljujärven jatkosopimus on todella arvokas koko organisaatiolle.

GM Ken Hollandin rakentama ja Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers on hyvässä tilanteessa. Oilers eteni viime kaudella aina NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin saakka. Colorado Avalanche oli Oilersille kuitenkin liian tiukka kanto kaskessa ja Avalanche jatkoi Stanley Cup -finaaleihin suoraan voitoin 4-0.

Tulevalle kaudelle Oilers on tehnyt maltillisia siirtoja ja tärkeimmät ovat toistaiseksi tapahtuneet joukkueen sisällä. Evander Kane, Jesse Puljujärvi ja Brett Kulak tekivät joukkueen kanssa jatkosopimukset, mikä pitää runkoa tiiviimmin kasassa.

Tämän lisäksi Holland sai houkuteltua viiden vuoden sopimuksella maalivahti Jack Campbellin tolppien väliin. Campbell muodostaa ensi kaudella loistavan maalivahtitandemin yhdessä Stuart Skinnerin kanssa, joka on saanut vaihtelevasti peliaikaa kahden viimeisen kauden aikana. Lisäksi Holland naarasi vapailta markkinoilta loistavan syvyyshyökkääjän vuoden sopimuksella joukkueeseen, kun Mattias Janmark saapuu Oilersiin.

Mikäli Oilers haluaa menestyä tulevaisuudessa, niin joukkueen pidettävä omista kärkivarauksistaan kiinni. Tämä tarkoittaa Connor McDavidin, Leon Draisaitlin ja Ryan Nugent-Hopkinsin lisäksi nimenomaan Puljujärveä, ja vielä ilman sopimuksia olevia Kailer Yamamotoa sekä Ryan McLeodia. Yamamoto, Puljujärvi ja McLeod luovat tärkeää syvyyttä joukkueeseen, kun taas McDavid sekä Draisaitl tuovat tehoja.

Oilersin on turha haaveilla nykymuodossaan vielä Stanley Cupista, kun puolustuksessa on ainoastaan Darnell Nurse ja Evan Bouchard sellaisia nimiä, jotka kuuluvat ehdottomaan kahteen kärkipariin menestyvässä organisaatiossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL