Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tampereelle jälleen paluumuuttajia – Tapparalle useita pelaajasopimuksia

Maksim Matushkin Tapparan paidassa.
AOP

Jääkiekko Liigan hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara tiedotti neljästä sopimuksesta. Sopimukset koskevat niin edustusjoukkuetta kuin alle 20-vuotiaiden joukkuetta Nuorten SM-sarjassa. Uusvanhana pelaajana joukkueeseen palaa viime kausilla niin Ruotsissa kuin Venäjälläkin kiekkoillut huippupuolustaja.

Tampereen Tappara on vahvistanut entisestään vahvaa joukkuettaan tekemällä sopimuksen puolustaja Maksim Matushkinin kanssa. Matushkin palaa Tapparaan vuoden tauon jälkeen pelattuaan viime kaudella KHL:ssä ja Tshekin Extraliigassa.

32-vuotias Minskissä syntynyt Venäjän ja Ruotsin passin omaava Matushkin on 179 senttiä pitkä vasemmalta laukova kiekollinen puolustaja.

Matushkin on pelannut Liigassa aiemmin yhteensä kolmella eri kaudella edustaen Tapparan lisäksi Porin Ässiä. Ässiin ensimmäisen visiitti tapahtui kaudella 2016-17, kun Matushkin siirtyi Slovakian pääsarjan HC Banska Bystrican riveistä Poriin kesken kauden. Ässissä reilun kauden aikana Matushkin pelasi yhteensä 73 ottelua ja teki hurjat 46 tehopistettä.

Ässistä Matushkinin matka vei reiluksi kahdeksi kaudeksi KHL:n. Kaksi ensimmäistä kautta puolustaja edusti KHL:n huippuorganisaatio Metallurg Magnitogorskia iskemällä 36 pistettä 118 otteluun. Kaudella 2020-21 Matushkin pelasi neljä ottelua Severstal Tsherepovetsin riveissä ja viisi ottelua SKA-Neva VHL-joukkueessa ennen siirtymistään Tapparaan. Tapparassa puolustaja iski 30 otteluun 23 tehopistettä.

Viime kaudella Matushkin edusti KHL:ssä Admiral Vladivostokia alkukauden ajan iskien 16 peliin kolme syöttöpistettä. Loppukausi meni Tshekin Extraliigassa HC Sparta Prahan riveissä. Spartassa 26 peliin syntyi 20 tehopistettä ja pudotuspeleissä 16 otteluun seitsemän pistettä.

Tappara tiedotti tehneensä myös sopimuksen maalivahti Vilho Heikkisen kanssa syyskuun loppuun asti. Alle 20-vuotiaiden joukkueeseen siirtyvät saksalainen puolustaja Niklas Hubner ja Atte Lehikoinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga