Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicansille tärkeitä sopimuksia – ”Takana pitkä ja hieno ura…”

Lahden Pelicans juhlii voittoa.
AOP

Liiga-joukkue Lahden Pelicans tiedotti tiistaina tehneensä uusia pelaajasopimuksia. Pelicansiin saapuu puolustajat Peter Andersson ja Saku Salminen, sekä hyökkääjä Lars Bryggman. Pelicansilla on ensi kaudeksi sopimukset tällä hetkellä kolmen maalivahdin, seitsemän puolustajan ja 16 hyökkääjän kanssa.

Lahden Pelicans on tehnyt ruotsalaispelaajien Peter Anderssonin ja Lars Bryggmanin kanssa. Kumpikin saapuu Liigaan SHL:stä. Puolustaja Andersson edusti viime kaudella huippujoukkue Växkö Lakersia ja Bryggman Malmö Redhawksia. Lisäksi Lahteen saapuu suomalaispuolustaja Saku Salminen 1+1 vuotisella sopimuksella Tampereen Tapparasta.

–  Salminen on nuori puolustaja, joka on pelannut Tapparassa junnujengit läpi ja ollut siellä johtava pelaaja työmoraalillaan ja taistelutahdollaan. Hänellä on ollut vaikeuksia ottaa Liigasta vakiopaikkaa, ja nyt hän tulee Lahteen taistelemaan siitä. Nuorella miehellä on isot tavoitteet päästä Liiga-pelaajaksi. On ollut hienoa nähdä, miten hän on tullut sisään meidän harjoittelutoimintaan, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä sanoo joukkueen tiedotteessa.

Leveyttä Ruotsista

31-vuotias Andersson on 192 senttinen ja 92 kiloinen pelimies. Kaksinkertainen Ruotsin mestari merkkautti viime kaudella 36 pelissä viisi tehopistettä. Vasemmalta laukovalta puolutajalta löytyy myös 151 AHL-ottelua.

– Andersson on selkeästi kokeneempi pelaaja, joka on pelannut pitkän ja hienon uran SHL:ssä. Voittanut kaksi Ruotsin mestaruutta Växjössä, joten hän tietää, mitä on voittavan organisaation toiminta. Erittäin isokokoinen, joka liikkuu kokoisekseen hyvin. Hän tuo nimenomaan puolustuspeliosaamista meidän joukkueeseen ja omalla kokemuksellaan ja toiminnallaan pystyy varmasti olemaan tuki ja turva meidän nuorille pakeille. Sitä kautta hän auttaa meitä voittamaan tiukkoja pelejä, Niemelä luonnehtii.

29-vuotias Bryggman on pelannut edelliset viisi ja puoli kautta Malmössä. 193 senttinen ja 92 kiloinen vasemmalta laukova hyökkääjä muuttaa ensimmäistä kertaa urallaan Ruotsin rajojen ulkopuolelle. Viime kauden 41 kamppailussa hyökkääjä teki kymmenen tehopistettä.

– Bryggman on erittäin isokokoisena laiturina kamppailuvoimainen, hyvä maalinedustalla ja kova duunari. Pelaajatyyppinä hänessä on paljon samaa kuin meillä pelanneessa Jiri Smejkalissa. Bryggman on osoittanut SHL:ssä pystyvänsä tekemään tehoja. Hänellä on kovat tavoitteet tulla paremmaksi pelaajaksi, ja hän halusi tulla Suomeen ottamaan seuraavaa askelta kohti maajoukkuetta. Tavoite on, että hän pystyisi olemaan meillä tuloksentekijä, Niemelä sanoo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga