Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä Patrik Laineen jatkosopimus tarkoittaa! – Columbuksessa nähdään vielä pelaajakauppoja

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine saavutti 400. NHL-ottelun rajan.
AOP

Columbus Blue Jackets teki perjantaina merkittävän siirron, kun joukkue pääsi yhteisymmärrykseen Patrik Laineen jatkosopimuksesta. Laine jatkaa Blue Jacketsissa neljän seuraavan kauden ajan ja tienaa sopimuksellaan lähes 35 miljoonaa dollaria. Uusi sopimus tarkoittaa kuitenkin sitä, että Jarmo Kekäläisen on tehtävä pelaajakauppoja, jotta joukkue voi aloittaa ensi kauden palkkakaton rajoissa.

GM Jarmo Kekäläinen on joutunut ensimmäistä kertaa kunnolla ongelmiin uransa aikana Columbus Blue Jacketsin kanssa. Tällä kertaa ongelmat tulevat hyvinkin loogisesta suunnasta, kun organisaatiolla on vaikeuksia mahtua palkkakaton alle.

Siihen suurimmat syyt ovat Patrik Laineen ja Johnny Gaudreaun kanssa tehdyt isot sopimukset heinäkuussa. Gaudreau saapui organisaatioon pitkällä sopimuksella ja tienaa yli yhdeksän miljoonaa dollaria kaudesta. Laine tienaa kaudesta sen sijaan lähes yhdeksän miljoonaa dollaria.

Tällä hetkellä Blue Jackets on palkkakaton yli reilut kuusi miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että hyökkäyksestä joko Jakub Voracekin tai Gustav Nyquistin on siirryttävä toisaalle. Kumpikin hyökkääjä on 32-vuotias, Voracekilla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja ruotsalaisella vain ensi kausi. Tshekkihyökkääjä tienaa kaudesta 8,25 miljoonaa dollaria ja ruotsalainen 5,5 miljoonaa. Myös nuoren puolustajan Jake Beanin siirtyminen eteenpäin on mahdollista, sillä puolustuksessa Blue Jacketsissa on hyvää kilpailua ja Bean syö palkkakatosta reilut kaksi miljoonaa dollaria.

Mahdollisia kauppakumppaineita lienevät kaikki joukkueet, jotka ovat keskellä uudelleenrakennusta. Arizona Coyotes, Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres tarvitsevat edelleen pelaajia, ja ovat varmasti kiinnostuneita vaihtokaupoista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL