Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay teki merkittävät kiinnitykset – Stanley Cup -runko kiinni vuosia

Tampa Bay Lightning juhli voittoa.
AOP

NHL:n parhaimpiin joukkueisiin viimeiset vuodet kuulunut Tampa Bay Lightning on tehnyt merkittäviä kiinnityksiä tänä kesänä. Lightning ei päässyt riehumaan NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilla, mutta joukkue kiinnitti omia pelaajiaan pitkiin jatkosopimuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että Floridan länsiosassa on jatkossakin Stanley Cupia tavoitteleva joukkue.

Tampa Bay Lightningin kahden Stanley Cupin putki päättyi menneellä kaudella, kun Colorado Avalanche oli Stanley Cup -finaaleissa kuudessa ottelussa parempi voitoin 4-2. Lightning kärsi ottelusarjan ja koko pudotuspelien ajan merkittävistä loukkaantumista. Siitä huolimatta joukkue pisti loistavasti hanttiin NHL:n menneen kauden parhaalle joukkuelle, mutta ei onnistunut voittamaan kolmatta mestaruutta putkeen.

Lightningin ympärillä on paljon kuohunut viimeisten kausien aikana, sillä joukkue on joutunut pistämään useita runkopelaajia pihalle. Tähän syynä on ollut palkkakatto, joka ei ole nousut kuin miljoona dollaria kerrallaan koronaviruksen aiheuttamien keskeytysten takia.

Viime kauden jälkeen joukkue joutui kauppaamaan tähtipuolustaja Ryan McDonaghin Nashville Predatorsiin eikä joukkue pystynyt tekemään jatkosopimusta Ondrej Palatin kanssa. Palat on ollut Lightningin merkittävä hyökkääjä jo useamman kauden ajan ja teki viime kaudellakin useita tärkeitä maaleja joukkueelle. McDonaghin kauppaa perusteltiin puhtaasti niin, että joukkue tarvitsee palkkatilaa tulevaisuuteen, kun usealla nuorella pelaajalla on sopimukset katkolla.

GM Julien BriseBois alkoi heti tekemään jatkosopimuksia, kun mahdollisuus 13. heinäkuuta tuli. BriseBois kiinnitti puolustajat Mikhail Sergachevin ja Erik Cernakin kahdeksan vuoden jatkosopimukseen kuten myös keskushyökkääjä Anthony Cirellin. Sergachev tienaa kaudesta 8,5 miljoonaa dollaria, Cernak 5,2 ja Cirelli 6,25. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen johtavat pelaajat, kuten Nikita Kucherov, Brayden Point ja Andrei Vasilevskiy ovat näiden pelaajien lisäksi pitkään kiinni Lightningin kanssa sopimuksessa.

Tänä kesänä Lightning on tehnyt vain yhden hankinnan vapailta markkinoilta, kun puolustaja Ian Cole teki vuoden ja arvoltaan kolmen miljoonan dollarin sopimuksen organisaation kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL