Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipuolustaja vieläkin ilman sopimusta! – Tässä NHL:n parhaat vapaana olevat puolustajat

Dallas Starsin John Klingberg ja Calgary Flamesin Rasmus Andersson tappelee.
AOP

NHL:n vapaat markkinat käynnistyivät Suomen aikaa keskiviikkoiltana. NHL:ssä tehtiin ensimmäisinä tunteina merkittävä määrä uusia pelaajasopimuksia, mutta suurimmat kalat eivät liikkuneet kovinkaan nopeasti. Vieläkin markkinoilla on tarjolla hyviä pelaajia ja tässä jutussa Kiekkofani.com nostaa esille parhaita pelaajia, jotka ovat vielä tarjolla.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat ja niiden ensimmäiset päivät ovat yhtä NHL-ihmisten juhlaa. NHL-joukkueet tekevät omiin joukkueisiin vahvistavia hankintoja ja uskovat kovasti, että ensi kaudella on mahdollisuus voittaa Stanley Cup.

Tänä kesänä ei olla nähty vielä uskomattomia sopimuksia, jotka voidaan fanien sekä toimittajien puolesta välittömästi tuomita. NHL:n vapailla markkinoilla ei ole tänä kesänä nähty mitenkään kovia puolustajanimiä. Tähän mennessä suurimmat sopimukset ovat Nick Leddyn ja Josh Mansonin tekemät neljän vuoden jatkosopimukset. Leddy jatkaa St. Louis Bluesissa ja Manson Colorado Avalanchessa. Kumpikin puolustaja siirtyi joukkueisiinsa kesken viime kauden.

Tällä hetkellä kuumimmat nimet, jotka pyörivät markkinoilla ovat John Klingberg ja kanadalaispuolustaja P.K. Subban. Klingberg oli Carolina Hurricanesin ja Seattle Krakenin tähtäimessä, mutta Hurricanes päätyi hankkimaan kokeneen Brent Burnsin San Jose Sharksista ja Kraken ei ole tehnyt merkittäviä siirtoja vapailla markkinoilla. Subbanille kysyntää tuskin enää on jäljellä mitenkään hurjasti, sillä loistavana kiekollisena puolustajana tunnettu kanadalainen väsähti kolmen viimeisen kauden aikana pahasti ja iski viime kaudellakin vain 22 tehopistettä.

NHL:n kakkos-kolmosparin puolustajista parhaita vaihtoehtoja eri joukkueille ovat Calvin De Haan, Robert Hägg, Kris Russell ja kokenut Anton Strålman. Jokaisen puolustajan kohdalla vuoden mittaiset sopimukset noin 1-2 miljoonan dollarin palkalla ovat sellaisia, jotka voisivat toimia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL