Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan kesä mennyt täydellisesti – Mukaan kaksi huippupelaajaa

Carolina Hurricanes juhli maalia Boston Bruinsia vastaan.
AOP

NHL:n huippuseuroihin lukeutuva Carolina Hurricanes on tehnyt NHL:n vapailla markkinoilla mielenkiintoisia siirtoja. Hurricanes ei ole tehnyt suuria hankintoja rahalla, mutta pelaajakauppoja, jotka ovat vahvistaneet rivejä merkittävästi. Hurricanes on saanut riveihinsä kokeneen puolustajan ja maaleja paljon tekemään pystyvän laitahyökkääjän.

Carolina Hurricanesia valmentava Rod Brind’Amour on saanut vahvistuksia omiin riveihinsä. Ensi kaudesta alkaen joukkueessa pelaavat kokoneet pelaajat, kun hyökkääjä Max Pacioretty ja puolustaja Brent Burns pelaavat punaisissa.

Burns siirtyi vapaiden markkinoiden ensimmäisenä päivänä San Jose Sharksin riveistä Hurricanesiin. Sharks söi Burnsin palkasta 33%, mikä tarkoittaa sitä, että kolmen seuraavan kauden ajan kokeneen puolustajan palkka on vain 5,3 miljoonaa dollaria. Pelaajakaupassa Sharksiin siirtyi hyökkääjä Steven Lorentz, maalivahti Eetu Mäkiniemi ja kolmannen kierroksen varausvuoro kesälle 2023.

Hurricanes pääsi päivää myöhemmin käyttämään merkittävästi Vegas Golden Knightsin palkkakattotilannetta hyödykseen. Hurricanes hankki hyökkääjä Paciorettyn ja puolustajalupaus Dylan Coghlanin riveihinsä, mutta vaihdossa Vegasiin ei siirtynyt mitään. Loukkaantumisista viime kaudella kärsinyt Pacioretty omaa nykyistä sopimusta vielä vuoden verran, jonka arvo on seitsemän miljoonaa dollaria kaudesta. Pacioretty tuo Hurricanesin hyökkäykseen lisää kokemusta ja maalintekovoimaa.

Tällä hetkellä Hurricanesilla on palkkakatossa tilaa reilut neljä miljoonaa dollaria, joten hankintoja joukkue pystyy vielä tekemään kauden aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL