Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti hylkäsi lähes 80 miljoonan dollarin tarjouksen! – Tätäkö se tarkoittaa?

Johnny Gaudreau Calgary Flames
AOP

NHL:ssä hullut päivät lähenee ja jokainen joukkue tekee tiukkaa selvitystyötä ensi kauden joukkueensa tilanteesta. Yksi merkittävä joukkue markkinoilla on Calgary Flames. Flamesin mennyt kausi oli runkosarjan osalta onnistunut, mutta pudotuspeleissä tuli lähtö huomattavasti suunniteltua aiemmin. Joukkueella on myös merkittäviä pelaajia, jotka tarvitsevat jatkosopimuksen ja yhden pelaajan ympärillä nousikin jo kohu ilmoille.

Menneellä NHL-kaudella paluun päävalmentaja Darryl Sutterin johdolla kukoistukseen tehnyt Calgary Flames on tiukan paikan edessä. Joukkueella on alla hurja kausi ja joukkueen ykköskenttä oli yksi sarjan parhaista runkosarjassa ellei parhain.

Tilanne ensi kauteen lähdettäessä on kuitenkin se, että ykköskentän laitahyökkääjä Matthew Tkachuk ja Johnny Gaudreau ovat ilman sopimuksia. Kumpikin hyökkääjä ansaitsee tänä kesänä merkittävän jatkosopimuksen, sillä kummallakin on hurja kausi tilastojen valossa alla.

Näistä hyökkääjistä Flamesilla on suurempi hätä pienikokoisen huippulaituri Gaudreaun kanssa. Gaudreau on vapaa pelaaja 13. heinäkuuta alkaen tekemään sopimuksen mihin tahansa toiseen joukkueeseen mikäli Flamesin kanssa ei jatkosta ole päästy sopuun.

Flames on eri lähteiden mukaan tarjonnut Gaudreaulle sopimusta, joka pitäisi hyökkääjän seuraavat kahdeksan vuotta Calgaryssa. Tällä sopimuksella yhdysvaltalainen tienaisi yli 75 miljoonaa dollaria, mutta hyökkääjä on hylännyt tämän tarjouksen.

Tarjouksen hylkääminen ei suoraan tarkoita sitä, että Gaudreau ei haluaisi jatkaa joukkueen riveissä. Yhdysvaltainen tähtihyökkääjä haluaa varmasti selvittää markkinansa ja sitten vasta tehdä päätöksen ensi kauden seurasta. Lähtökohtaisesti NHL:ssä on 32 seuraa, jotka haluaisi hyökkääjän riveihinsä, mutta kaikilla Gaudreaun hankkimiseen mahdollisuutta ei ole.

Vapailla markkinoilla Gaudreau voi saada vain seitsemän vuoden sopimuksen, kun taas Flames voi tarjota kahdeksaa vuotta.

Vapailla markkinoilla Gaudreaun kausiansiot voivat nousta jopa 11-12 miljoonaan dollariin kaudelta, mikä tarkoittaisi seitsemän vuoden sopimuksella yli 80 miljoonan tienistejä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL