Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueen päävalmentaja selvillä! – Vain nimi puuttuu paperista

Jim Montgomery on Boston Bruinsin mies.
AOP

NHL:ssä alkaa olla ensi kauden päävalmentajapaikat jaettuna. Tuorein joukkue joka on pääsemässä selvyyteen ensi kauden valmentajasta on Boston Bruins. Bruins antoi keväällä potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Bruce Cassidylle, joka teki sopimuksen Vegas Golden Knightsiin. Sen jälkeen Bruins on ollut aktiivinen valmentajamarkkinoilla, mutta ei kuitenkaan saanut palkattua ykköskohdettaan päävalmentajaksi.

Boston Bruins on NHL:n luotettavien lähteiden mukaan palkannut uuden päävalmentajan. Uudeksi päävalmentajaksi on palkattu kaksi edellistä kautta NHL-seura St. Louis Bluesin apuvalmentajana toiminut Jim Montgomery. Montgomery sai kenkään Dallas Starsin peräsimestä kesken kauden 2019-20, jonka jälkeen Stars eteni aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Montgomeryn pelaajaura päättyi kauteen 2004-05, kun hyökkääjä pelasi UHL:ää Missouri River Ottersin riveissä. Pääosin Kanadan Montrealista kotoisin olevan Montgomery pelasi omalla urallaan Pohjois-Amerikassa, mutta tutuksi tuli myös Venäjä ja Saksa. NHL:ssä hyökkääjä pelasi Montreal Candiensin,Philadelphia Flyersin, San Jose Sharksin, Bluesin ja Starsin riveissä.

Kanadalaisen valmentajaura alkoi yliopistosta Notre Damen apuvalmentajana, jossa hän toimi vapaaehtoisena. NCAA:ssa Montgomery viihtyi aina viisi vuotta ennen siirtymistä USHL:ään Dubuque Fighting Saintsin päävalmentajaksi kolmen kauden ajaksi. USHL:stä matka vei Denverin yliopiston päävalmentajaksi, jossa viiden vuoden aikana Montgomery toimi ja voitti kertaalleen koko NCAA:n mestaruuden keväällä 2017.

NHL:ssä Montgomery kerkesi toimimaan Starsin päävalmentajana reilun kauden ajan ennen kuin hän sai potkut henkilökohtaisten syiden takia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL