Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kulttimaalivahti jatkaa uraansa! – ”Mahtava uutinen”

Craig Anderson Buffalo Sabresin maalilla.
AOP

NHL:ssä saatiin torstaina jälleen uusia sopimusuutisia, kun Buffalo Sabres tiedotti hienosta sopimuksesta. Sabres on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen äärimmäisen kokeneen yhdysvaltalaismaalivahdin kanssa. Sabresille sopimus on merkittävä, sillä joukkueen maalivahtiosasto on hyvinkin epäselvässä tilanteessa ja nuoret maalivahdit tarvitsevat kokeneen mentorin.

Buffalo Sabres tiedotti torstaina tehneensä vuoden mittaisen ja arvoltaan 1,5 miljoonan dollarin sopimuksen kokeneen Craig Andersonin kanssa. 41-vuotias yhdysvaltalainen liittyi viime kesänä Sabresin riveihin ja torjui 31 ottelussa yhteensä 17 voittoa joukkueelle. Andersonin torjuntaprosentti oli 89,7, mikä on hyvä heikossa Sabresissa.

– Hän antoi meille mahdollisuuden voittaa, kun hän oli maalissa, kommentoi GM Kevyn Adams tuoretta sopimusta.

– Hän pelasi äärimmäisen hyvin ja antoi samalla itsevarmuutta meidän nuorelle puolustukselle. Hänen kokemus auttaa pitkässä juoksussa meidän nuoria puolustajia.

Anderson varattiin NHL:n kesän 1999 NHL:n varaustilaisuudessa. Calgary Flames varasi maalivahdin kolmannella kierroksella. Ensimmäinen varaus ei johtanut NHL-sopimukseen, joten hänet varattiin uudestaan pienemmällä numerolla kesän 2001 varaustilaisuudessa Chicago Blackhawksin toimesta.

Kokenut maalivahti on pelannut urallaan 683 ottelua ja torjunut hurjat 308 voittoa. Uransa aikana Park Ridgen kaupungista, Illinoisista kotoisin oleva maalivahti on edustanut Blackhawksin ja Sabresin lisäksi Florida Panthersia, Ottawa Senatorsia, Colorado Avalanchea ja Washington Capitalsia.

– Nautein olostani hallilla. Viime kausi oli ehkä hauskin koko urallani, kun tykkäsin tulla hallille aamulla ja istuskella kahvin ääressä jätkien kanssa. Jätkät halusivat olla toistensa kanssa ja se on hieno kulttuuri, jonka GM Adams ja päävalmentaja Don Granato on tänne luonut. Kaikki lähtee ylhäältä, kommentoi Anderson syitä uran jatkolle.

Anderson pohti kauden jälkeen perheensä kanssa uransa jatkoa, mutta nopealla aikataululla jatko tuli selväksi.

Yhdysvaltalainen on tällä hetkellä ainut Sabresin maalivahti. Viime kaudella joukkueessa esiintyneet Aaron Dell, Michael Houser, Malcolm Subban ja Dustin Tokarski ovat kaikki vapaita agentteja kahden viikon päästä. Ukko-Pekka Luukkoselle sorvataan jatkosopimus lähipäivinä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL